Fethiye’ye uluslararası davet

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde Dünya Sağlık ve 3. Yaş Turizmi Uluslararası Danışma Kurulu’na Muğla’dan 6 kişi davet edilirken, 4’ünün Fethiye’den olduğu öğrenildi.19-23 Nisan 2013 tarihinde İzmir’de yapılacak...

Fethiye’ye uluslararası davet

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde Dünya Sağlık ve 3. Yaş Turizmi Uluslararası Danışma Kurulu’na Muğla’dan 6 kişi davet edilirken, 4’ünün Fethiye’den olduğu öğrenildi.

19-23 Nisan 2013 tarihinde İzmir’de yapılacak olan Dünya Sağlık ve 3. Yaş Turizmi Uluslararası Danışma Kurulu’nun toplantısına Fethiye’den Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Birol Durukan, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğur Çomak, Fethiye Devlet Hastanesi Dr. Hasan Ali Bulak ve Hastane Turizm Görevlisi Işıl Mitchell davet edildi.

Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Birol Durukan, “Dünya Sağlık ve 3. Yaş Turizmi’nin 42 kişilik danışma kuruluna Muğla’dan davet edilen 6 kişiden 4’ünün Fethiye’den olduğunu belirterek, Bakanlıkların ortak olarak düzenlediği bu konferans Türkiye’nin sağlık turizmi açısından çok faydalı olacaktır. Hastane olarak sağlık turizmi ve turistin sağlığı merkezimiz olumlu çalışmalar yaptı. Hastanemizde turizm departmanımız iyi yerlerdedir. Son bir yılda yabancı uyruklu, 1000-1500 hastaya baktık. Turist olarak gelip, sağlık sorunlarını çözmekteyiz. Asıl hedef sağlık için gelip, tedavi hizmeti vermektir” dedi.

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.