Fethiye’ye deprem konteynırı getirildi

Muğla il Afet Müdürlüğünün isteği üzerine tüm Muğla’ya Van’dan getirilecek 500 adet konteynırın 22 tanesi Fethiye’ye getirildi.Konteynırları getiren tır sürücüleri Fethiye’de kendilerini karşılayan İl Afet Müdürlüğü...

Fethiye’ye deprem konteynırı getirildi

Muğla il Afet Müdürlüğünün isteği üzerine tüm Muğla’ya Van’dan getirilecek 500 adet konteynırın 22 tanesi Fethiye’ye getirildi.

Konteynırları getiren tır sürücüleri Fethiye’de kendilerini karşılayan İl Afet Müdürlüğü yetkilisi göremeyince Konteynırları nereye indireceklerini bilemeyip saatlerce beklemek zorunda kaldılar. Muğla ve Fethiye’nin birinci deprem bölgesi olması, son günlerde uzmanların bölgede büyük deprem yaşanacak açıklamaları üzerine Van Depremi sonrası kullanılan ve TOKİ’nin konut yaptırmasının ardından boşta kalan konteynırlar tırlarla Fethiye ve Muğla’ya taşınmaya başladı. İlk Planda Fethiye’ye 11 tır ile 22 Konteynır getirilirken 12 tırın daha yolda olduğu, Fethiye’ye toplam 46 Konteynırın olası bir deprem yada afet için yerleştirileceği kaydedildi.

Fethiye’ye konteynır getiren tır şoförlerinden Mustafa Günay ve Dede Yurdaer, kurumdan yetkililerin kendilerini karşılamadıklarını belirterek, "İl Afet Müdürlüğü yetkililerinden kimseyi buraya geldiğimizde göremedik. Tır Şoförleri olarak konteynırları kendimiz indiriyoruz. Bu konteynırlar Van’da deprem sonrası kullanılan konteynırlardır. Biz buraya getirdik ama İnşallah bir Afet olayı yaşanmaz ve bunlara ihtiyaç durulmaz" dediler.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.