Fethiyespor’dan farklı tarife: 5-0

Fethiyespor rakibi Turgutluspor’u 5-0 mağlup ederken üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Fethiyespor’a 3 puanı farklı sonuçla getiren maçta golleri Hasan Ahmet Sari (2), Ekrem Sarıçam (2) ve Onur Okan attı. Bu haftayı maç...

Fethiyespor’dan farklı tarife: 5-0

Fethiyespor rakibi Turgutluspor’u 5-0 mağlup ederken üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Fethiyespor’a 3 puanı farklı sonuçla getiren maçta golleri Hasan Ahmet Sari (2), Ekrem Sarıçam (2) ve Onur Okan attı. Bu haftayı maç yapmadan Bay takım olarak geçirecek olan Fethiyespor 16.haftada İstanbul deplasmanında İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 14.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı.

Fethiye Şehir Stadında konuk ettiği Turgutluspor’u 5-0’lık skorla yenen Fethiyespor son 4 maçta gol yemezken en son golünü 377 dakika önce Polatlı Bugsaşspor karşısında yemişti. Fethiyespor gol yemeden tamamladığı son 4 maçında 10 puan topladı.

Turgutluspor’u sezonun en farklı skoru olan 5-0’la geçen Fethiyespor gol sayısını da 24’e yükseltti ve Spor Toto 2.Lig Kırmızı ve Beyaz grupta en çok gol atan takım oldu.

Çankırıspor maçı öncesinde göreve başlayan Teknik Direktör Mustafa Ceviz ve ekibi 3’te 3 yaparken Fethiyespor puanını 21’e yükseltti ve 14’üncü hafta sonu itibari ile beşinci sıraya yükseldi. Liderle arasındaki puan farkı ise 5’e indi.

Fethiye Şehir Stadında oynanan maçı yaklaşık 2 bin kadar taraftar da tribünden takip ederken Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da protokol tribününden 90 dakikayı takip etti.

13.dakikada Volkan Kabadayı’nı pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Hasan Ahmet Sari’nin vuruşunda top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

30.dakikada Sabri Gümüşsoy sağ kanattan ortaladı. Volkan Kabadayı’nın kafa ile vurduğu top üst direğin üstünden auta çıktı.

33.dakikada Turgutluspor maçtaki tek gol pozisyonunu buldu. Arka direk önünde kaleciyle karşı karşıya kalan İsmail Köse’nin açısını iyi kapatan Ozan Öztürk topu uzaklaştırdı.

35.dakikada Onur’un şık pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Hasan Ahmet Sari kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu.

43.dakikada Onur’un kullandığı kornerde Ekrem Sarıçam topu ağlara gönderdiği ancak hakem ofsayt gerekçesi ile golü geçersiz saydı.

52.dakikada Volkan Kabadayı bir kez daha topu Hasan Ahmet Sari ile buluşturdu. Altı pas önünde topu ağlara gönderen Hasan Ahmet Sari kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı.

65.dakikada gelişen Fethiyespor atağında Ekrem sarıçam kaleciyi çalımladıktan sonra topu boş kaleye gönderdi.

76.dakikada günün en çalışkan ve üretken ismi Volkan Kabadayı sağdan ortaladı. Ekrem Sarıçam topu kontrol ettikten sonra kalecinin yanından ağlara gönderdi.

Maçın skorunu belirleyen golü 83.dakikada Uğur Aktaş ile başlayan atağın sonunda Onur Okan attı. Uğur’un verdiği pasla topla buluşan Kenan Aşkan derinlemesine verdiği pasla beşinci golün hazırlayıcısı oldu. Topla birlikte altı pasa kadar giren Onur Okan skoru belirleyen golü kaydetti.

Maç Fethiyespor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.