Fethiyespor’dan Başkan Alıcık’a cevap

Muğla’nın tek profesyonel futbol takımı olan Fethiyespor Kulüp Yönetimi’nden yapılan açıklamada, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın teknik direkter Mustafa Ceviz hakkındaki açıklamalarına cevap geldi. Kulüp yönetiminden...

Fethiyespor’dan Başkan Alıcık’a cevap

Muğla’nın tek profesyonel futbol takımı olan Fethiyespor Kulüp Yönetimi’nden yapılan açıklamada, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın teknik direkter Mustafa Ceviz hakkındaki açıklamalarına cevap geldi. Kulüp yönetiminden Alıcık’a verilen yazılı cevapta şöyle denildi:

“Nazili Belediye Başkanı Sayın Haluk Alıcık’ın Yeni Asır TV ve Yeni Asır Gazetesinde yer alan demeçlerinde talihsiz bir şekilde kulübümüzün ismini kullanmasından dolayı bu basın açıklamasını yapmamız hasıl olmuştur.

1998 yılında Teknik Direktörlük görevine başlayan daha önce Fethiyespor’da da şampiyonluk yaşamış olan Teknik Direktörümüz Sayın Mustafa Ceviz ile kendisine kulübümüzde görev verilmesiyle ilgili görüşmeler 13 Kasım 2012 tarihinde başlamış ve 15 Kasım 2012 tarihinde karşılıklı anlaşma ile sonuçlanmıştır. Sayın Alıcık’ın bahsettiği gibi Sayın Mustafa Ceviz ile Nazilli Belediyespor’da görev yaptığı zaman içerisinde herhangi bir görüşmemiz olmamıştır.

2012-2013 sezonu CentilmenLig Şampiyonu olan Fethiyespor Kulübü etik olmayan hiçbir davranışın içerisinde yer almamıştır. İki dost kulübün arasına zamansız ve yersiz bir şekilde sokulmak istenen nifak tohumları zaman içerisinde sonuca ulaşamayacak, tarih ve iki güzide kulübün camiaları da yanlışları yapanları cezalandıracaktır.

Sayın Alıcık’ın talihsiz olarak bulduğumuz açıklamalarının kendisini bağladığını, iki dost kulübün dostluğunu bozmayacağının gerek Fethiyespor gerekse Nazilli Belediyespor camiaları tarafından bilinmesi en büyük temennimizdir.”

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.