Fethiyespor transfer çalışmalarına başladı

İç transfer görüşmelerinin ilk gününde prensip anlaşması sağlanan Murat Türkkan bugün resmi sözleşmeyi düzenlenen törende imzaladı. Geçen sezon kaptanlık görevini de yerine getiren başarılı oyuncu imza töreni sonrası...

Fethiyespor transfer çalışmalarına başladı

İç transfer görüşmelerinin ilk gününde prensip anlaşması sağlanan Murat Türkkan bugün resmi sözleşmeyi düzenlenen törende imzaladı. Geçen sezon kaptanlık görevini de yerine getiren başarılı oyuncu imza töreni sonrası yaptığı kısa değerlendirmede “Bize güvenen insanların desteği ile şampiyon olduk. İnşallah yeni sezonda da herkesin dikkatini çekeceğiz” dedi.

2013-2014 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele edecek Fethiyespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

İç transferde daha önceden prensip anlaşması sağlanan Murat Türkkan ile bugün resmi sözleşme imzalandı.

Fethiyespor Kulübü Genel Sekreteri Arif Okan Uysal takım kaptanı Murat Türkkan’la yeni sezon için anlaşma sağladıkları için memnuniyet duyduğunu ifade ederken “Murat kardeşimiz şampiyonluk sürecinde takımımıza önemli katkılar sağladı. Hem sahadaki oyun performansı ile hem de saha dışındaki duruşu ile Fethiyespor’a bundan sonrada önemli katkılar sağlayacağından kuşkumuz yok. Ben hem Murat’a hem de Fethiyespor camiasına bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmza töreni sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Murat Türkkan “İçinde yer almaktan büyük memnuniyet duyduğum Fethiyespor’un çok daha iyi yerlere gelmesi için mücadelemize devam edeceğiz. Ben de bu ekibin bir parçası olarak yoluma devam ediyor olmaktan dolayı mutluyum. Yeni sezon yeni lig. İnşallah son yıllarda olduğu gibi bu sezonda da Fethiyespor camiasını gururlandıracak bir performans ortaya koyacağız” dedi.

Fethiyespor’da yeni sezon hazırlıkları ise 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Yeni sezon hazırlıklarının ilk 15 günlük kısmını Fethiye’de çalışarak geçirecek olan Fethiyespor 15 Temmuz’dan itibaren Bolu’ya kampa gidecek.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.