Fethiyespor topbaşı yaptı

PTT 1. Ligi’nin yeni ekibi Fethiyespor, sezon hazırlıklarına yapılan ilk idmanla başladı. Yeni sezonun ilk idmanına sözleşmesi devam eden oyuncuların yanı sıra yurt dışından gelen bazı oyuncular da katıldı. Lacivert Beyazlıların...

Fethiyespor topbaşı yaptı

PTT 1. Ligi’nin yeni ekibi Fethiyespor, sezon hazırlıklarına yapılan ilk idmanla başladı. Yeni sezonun ilk idmanına sözleşmesi devam eden oyuncuların yanı sıra yurt dışından gelen bazı oyuncular da katıldı. Lacivert Beyazlıların hazırlık kampının 13 günü Fethiye’de daha sonra  Bolu’da devam edecek

31 Mayıs’ta Hatayspor ile oynanan Play-off final müsabakası sonrası tatile çıkan Fethiyesporlu oyuncular, 30 günlük aranın ardından topbaşı yaptılar. İdmana profesyonel takım oyuncularının yanı sıra altyapıdan da 4 sporcu çıktı.

Geçen sezondan takımda kalan ve dış transferde şimdiye kadar anlaşma sağlanan oyuncuların yanı sıra 2’si yabancı uyruklu 18 futbolcu da antrenmana katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman boyunca kadroda yer alan oyuncular düz koşu yaparken, teknik heyet tarafından izlenmek üzere antrenmana çıkan oyuncular dar alanda topla oyun oynadılar.

Fethiye Şehir Stadı’nda yapılan sezonun ilk idmanı Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile yardımcısı Muammer Sürmeli ve kaleci antrenörü Alpaslan Uysal gözetiminde yapıldı. Sezonun ilk idmanını 100 kadar taraftar da tribünden izlerken, yönetim kurulu üyeleri de yaklaşık 90 dakika süren idmanı takip ettiler.

Sezonun ilk idmanı öncesinde kısa bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “Kadromuzu oluşturmaya başladık. Bazı eksiklerimiz var. Önümüzdeki günlerde bu eksiklerimizi de tamamlayacağız. Süper Lig’den bazı kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla işbirliği içerisindeyiz. Ayrıca bugünkü idmanımızda yurtdışından gelen gerek yabancı, gerekse Türk bazı oyuncularda yer alıyor. Fethiye’deki 13 günlük kamp süremiz boyunca bu oyuncuları da görme fırsatımız olacak. Bolu’daki kampa katar oyuncularımızı büyük oranda tamamlamış olacağız. Camiamız ve taraftarlarımız rahat olsunlar. İnşallah güçlü bir Fethiyespor oluşturacağız” dedi.

13 gün boyunca Fethiye’de devam edecek olan çalışmalarda oyuncular sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapacaklar. 15 Temmuz’da Bolu’ya kampa gidecek olan Fethiyespor ay sonundan itibaren çalışmalarını Fethiye’de sürdürecek.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.