Fethiyespor Teknik Direktörü istifa etti

Spor Toto 2. Lig'de Pazar günü Keçiörengücü ile karşılaşan Fethiyespor’da bu maç öncesi şok gelişme yaşandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğulu ani bir kararla görevi bıraktığını yönetime bildirdi.Fethiyespor...

Fethiyespor Teknik Direktörü istifa etti

Spor Toto 2. Lig'de Pazar günü Keçiörengücü ile karşılaşan Fethiyespor’da bu maç öncesi şok gelişme yaşandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğulu ani bir kararla görevi bıraktığını yönetime bildirdi.

Fethiyespor kafilesini Ankara’ya yardımcı hocalar Çağdaş Malıoğlu, Utku Alemdar ve Neşet Zhaveli ile birlikte profesyonel şube sorumlusu Okan Uysal götürdüler. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun istifası akşam saatlerinde meydana geldi. Engin İpekoğlu ani bir kararla yönetim kuruluna istifa dilekçesi bıraktı. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri bu şok kararla ilgili olarak gece saat 01.00’a kadar Engin İpekoğlu’nun istifasını geriye alması için çaba gösterdi. Ancak İpekoğlu istifasını geriye almayacağını bildirdi. Fethiyespor kafilesi Ankara’ya Engin İpekoğlu olmaksızın yardımcı hocalar ve profesyonel şube sorumlusu Okan Uysalla birlikte hareket etti. Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Okan Uysal istifayı doğrulayıp, “Çok üzgünüz böyle bir olay beklemiyorduk bu şekilde bir olay yaşamak camiamız için iyi olmadı. Hocamızı ikna edebilmek için çok çaba gösterdik. Hocamızın verdiği bu karar profesyonel bir karardır buna da saygı göstermek gerekir. Şimdi rahat düşünüp gereken yapılacaktır henüz istifa kararı yönetim kurulunda görüşülüp sonuca bağlanmamıştır. Kendisiyle görüşmeler devam etmektedir. İstifa nedenini mutlaka kendisi açıklayacaktır” dedi.

İpekoğlu ne dedi?

Fethiyespor’dan istifa eden Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Fethiyespor camiası ve taraftarlarının futbolu anlayan çok güzide bir kulüp olduğunu belirterek "İstifamın yapılan transferle ilgisi yok. Kulüpte yetkisinin ne olduğu belli olmayan bir kişinin müdahalesi bardağı taşıran son damla oldu. Şimdilik kulübüme takımıma zarar gelsin istemiyorum. Yardımcı hocalarım takımın başında. Ankara’dan inşallah 3 puanla döneceklerdir. Maça 2 gün kala istenmeyen olay gelişmesi beni çok üzdü ileri ki günlerde daha kapsamlı açıklama yapabilirim ancak şu aşamada futbolcularımızın beyni karışmasın” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.