Fethiyespor tek golle 3 puanı aldı

Fethiyespor12.hafta karşılaşmasında Çankırıspor’u Fethiye Şehir Stadında konuk etti. Fethiyespor bu önemli maçı Volkan Kabadayı’nın golü ile 1-0 kazanırken özellikle maçın ilk yarısında Fethiyesporlu oyuncular girdikleri...

Fethiyespor tek golle 3 puanı aldı

Fethiyespor12.hafta karşılaşmasında Çankırıspor’u Fethiye Şehir Stadında konuk etti. Fethiyespor bu önemli maçı Volkan Kabadayı’nın golü ile 1-0 kazanırken özellikle maçın ilk yarısında Fethiyesporlu oyuncular girdikleri birçok net gol pozisyonundan yararlanamadı. Fethiyespor bu galibiyetle puanını 15’e yükseltirken Teknik Direktör Mustafa Ceviz de ilk maçından galibiyetle ayrılmış oldu.

Spor Toto 2.Lig kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Fethiye Şehir Stadında konuk ettiği Çankırıspor’u Volkan kabadayı’nın golü ile 1-0 yenerken puanını 15’e yükseltti ve puan cetvelinde de 9’uncu sıraya yükseldi.

Hafta içerisinde göreve getirilen Teknik Direktör Mustafa Ceviz anlaşma sonrasında ilk resmi maçına çıkarken kadroda da önemli değişikliklere gitti. Sezon başından bu yana sağ kanatta görev yapan Ekrem Sarıçam sol kanatta oyuna başlarken, Hasan Ahmet Sari ve Volkan Kabadayı ikilisi de Fethiyespor’un gol bölgesindeki isimleri oldu.

Murat Türkkan’ın stoper mevkiine çeken Mustafa Ceviz Onur Okan ve Halil Karataş’a orta sahanın ortasında görev verdi. Solbekte Bülent Kalecikli oyuna başlarken sezon başından bu yana solbekte oynayan Uğur Aktaş ise Bülent Kalecikli’nin önünde sol açık olarak görev yaptı.

Fethiyespor 25 Kasım Pazar günü bu sezonki ilk İstanbul deplasmanında Tepecikspor ile karşılaşacak. Çankırıspor karşısında 4.sarı kartını gören Volkan Kabadayı Tepecikspor maçında cezası dolayısıyla kadroda yer alamayacak.

Maça çok hızlı başlayan Fethiyespor ilk pozisyonunu 3.dakikada buldu. Uğur’un ortasında topla buluşan Volkan Kabadayı topu ağlarla buluşturmasına rağmen maçın hakemi golü ofsayt gerekçesi ile saymadı.

5.dakikada Fethiyespor yine Uğu ile tehlikeli bir atak gerçekleştirdi. Ceza sahasının içine giren Uğur Aktaş korner çizgisine yakın bir yerden altıpas içerisindeki Volkan Kabadayı’ya pasını verdi. Volkan’dan önce kaleci İbrahim topa sahip oldu.

16.dakikada Onur Okan ortaladı. Topun gelişine rövaşata vuran Hasan Ahmet Sari’nin topunu kaleci İbrahim son anda kornere çeldi.

21.Dakikada Ekrem Sarıçam’ın ortasında Volkan Kabadayı topa kafa ile vurdu ancak top az farkla auta çıktı.

23.dakikada Hasan Ahmet Sari topla ceza sahası içine girdi. Arka direk önünde Volkan Kabadayı top ile buluştu. Volkan’ın vuruşu az farkla auta çıktı.

35.dakikada Ekrem’in pası ile Necdet ceza sahası içine girdi. Necdet’in ortasında Hasan Ahmet Sari topa kafa ile vurdu. Bu vuruşta direkten geri döndü.

Maçın ilk yarısı Fethiyespor’un sağlı sollu ataklarına ve bulduğu net gol pozisyonlarına rağmen 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun ortaya koyan Fethiyespor arzuladığı golü 60.dakikada buldu. Kazanılan korneri Halil kullandı. Ceza sahası içinde Volkan Kabadayı topu kafa ile ağlarla buluşturdu.

90.dakikada ani gelişen Fethiyespor atağında Ekrem Sarıçam ceza alanı içine girdi. Ekrem’in sert şutunu kaleci İbrahim son anda çelerek gole izin vermedi.

Maç Volkan Kabadayı’nın golü ile 1-0 Fethiyespor lehine sonuçlandı.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.