Fethiyespor taraftarlarından otopark yürüyüşü

Kulüp binası önünde toplanan Fethiyespor Yönetim Kurulu üyeleri ile farklı spor kulüplerinin taraftar dernek başkanlarının da aralarında bulunduğu bir grup, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Uğur Mumcu Otoparkı'nın önüne kadar yürüdü....

Fethiyespor taraftarlarından otopark yürüyüşü

Kulüp binası önünde toplanan Fethiyespor Yönetim Kurulu üyeleri ile farklı spor kulüplerinin taraftar dernek başkanlarının da aralarında bulunduğu bir grup, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Uğur Mumcu Otoparkı'nın önüne kadar yürüdü. Uğur Mumcu Parkında Fethiyespor'a eski kulüp başkanları da destek verdi.

Otopark önünde gazetecilere açıklama yapan Fethiyespor Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan, yıllardır işletmesi Fethiyespor’da olan otoparkın Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti. Ferizcan yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün yıllardır işlettiği 2 sabit gelirimizden birisi Uğur Mumcu Parkı, bir diğeri de eski Cumhuriyet meydanının olduğu yer. Bu alan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından yıllar önce kulübümüze gelir getirmesi amacıyla tahsis edilen alan. Lacivert beyaz tüm renklere gönül veren Beşkaza’lı dostlarımıza, her ne kadar birilerinin zoruna gitse de inadına Beşkazalı olarak, Beşkaza topraklarında büyümüş biri olarak, otoparkı Muğla Büyükşehir Belediyesine devrediyoruz” diyen Ferizcan, “Bu anlamda emeği geçen herkese, kulübümüze 1 lira dahi kazandıran, bu otoparkı kullanan herkese teşekkür ediyorum. Hiç kimse üzülmesin, ben bugün üzülüyorsam, kulüp başkanı olarak değil, bir Beşkaza’lı olarak üzülüyorum. Hiç bir zaman mazeret üretmeyeceğiz, var gücümüzle çalışacağız, daha çok birbirimize kenetleneceğiz ve Fethiyespor'u her türlü engellemelere rağmen hak ettiği yere ulaştırmak için gece gündüz çalışacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Kendi malımızı mülkümüzü satacağız, arabamızı satacağız, evimizi satacağız ama Fethiyespor'u kimseye malzeme konusu yapmayacağız. Biz bize yeteriz. Beşkaza’lı olarak bununda üstesinden geleceği” şeklinde konuştu.

Ferizcan, "Bizler hep hassas davranmaya çalıştık. Her zaman Fethiyespor'u siyaset üstü bir kurum olduğunu, her siyasi görüşe sahip insanların bu camianın içerisinde yer aldığını, herkese eşit mesafede olmaya çalıştığımızı, göreve gelir gelmez herkesi ziyaret ettiğimizi, kimseyi ayırt etmeksizin formaları takdim ettiğimizi bir kez daha buradan belirtmek istiyorum" dedi.

Fethiyespor taraftarı Sedat Ünal ise Büyükşehir’in Fethiyespor’a destek olması gerekirken, elindeki geliri almasına bir anlam veremediğini söyledi. Ünal, bir taraftar ve Fethiyeli olarak Büyükşehirden Fethiyesopr’a destek istediklerini belirtti.

Eski Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ise; “900 bin ciro yapan otopark, masrafları düştükten sonra 600 bin lira geliri olan bir otoparkı bugün yasalar gereği Büyükşehir'e teslim etmek zorunda kalındı. Burada herkesin sakin olması lazım, ama şunu da herkes bilmeli. Fethiye'nin kalbi Fethiyespor'dur. Eğer Fethiye'nin kalbini kazanmak istiyorsanız Fethiyespor'dan geçer” dedi.

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Şık ise, “Fethiye halkı adına kulübümüze maddi gelir kapısı olan otoparkının elimizden almasını kınıyoruz. Bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istiyoruz" dedi.(İHA)

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.