Fethiyespor Taraftarlar Derneği’nde kombine desteği

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Tolga Yuluk ve dernek yönetim kurulu üyelerinin yaptığı organizasyonla maraton tribün kombine kartlarından ilk etapta 150 adet satın aldılar. Kulübe gelerek kartlarını teslim alan FETAD...

Fethiyespor Taraftarlar Derneği’nde kombine desteği

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Tolga Yuluk ve dernek yönetim kurulu üyelerinin yaptığı organizasyonla maraton tribün kombine kartlarından ilk etapta 150 adet satın aldılar. Kulübe gelerek kartlarını teslim alan FETAD Başkanı Tolga Yuluk “Yapılan ya da yapılmayan transferler için değil, takımımızın varlığını sürdürebilmesine katkı sağlamak için bugün buradayız” dedi.

2013-2014 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’da kombine kart satışları devam ediyor.

Kısa adı FETAD olan Fethiyespor Taraftarlar Derneği üyeleri de sezon öncesinde kombine kartlarını aldılar. Bugün kulüp binasına gelerek kartlarını alan Fethiyespor taraftarlarının aldıkları kombine kartlarla kulübe destek olmaya çalıştıklarına vurgu yapan Dernek Başkanı Tolga Yuluk “Fethiyespor bu sezon zorlu bir ligde yer alacak. FETAD olarak bizde her zamankinden daha fazla takımımıza destek olmaya çalışacağız. Sezon içerisinde de farklı etkinliklerimiz olacak. PTT 1.Lig daha güçlü takımların yer aldığı bir lig ve biz de Fethiyespor taraftarları olarak güçlü bir şekilde takımımızla birlikte olacağız. Bugün de kombine kartlarımızı almaya geldik. Ben satışa sunulan kombine kartların tamamının geçen yıl tarihi bir başarıya imza atarak üst lige çıkan Fethiyespor’u her zaman destekleyen Fethiye halkı tarafından sezon başlamadan bitirileceğini umuyorum. Bu sayede hem kulübümüz sezon öncesinde önemli bir ekonomik imkan sağlayacaktır hem de bizler taraftar olarak daha iyi şartlarda maçları izleme imkanına sahip olacağız” dedi.

VIP tribünde bulunan VIP kartlar 1.500 TL ve 1.000 TL’den, betonarme tribün kartları 300 TL’den ve Maraton tribün kombine kartları ise 150 TL’den satılıyor. Ayrıca 150 TL’Lik maraton tribün kombine kartlarında öğrencilere % 30’luk indirim yapılıyor. Kart satışlarına kulüp binasında devam ederken BONUS özellikli kredi kartlarına 3 taksit yapılıyor.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.