Fethiyespor sezona sıkı hazırlanıyor

18 Ağustos’ta başlayacak 2013-2014 sezonunda Fethiyespor Umbro marka ürünlerle sahada mücadele edecek. Öte yandan PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’un formasında taşıyacağı reklamların ise önümüzdeki günlerde...

Fethiyespor sezona sıkı hazırlanıyor

18 Ağustos’ta başlayacak 2013-2014 sezonunda Fethiyespor Umbro marka ürünlerle sahada mücadele edecek. Öte yandan PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’un formasında taşıyacağı reklamların ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı açıklandı. İçlerinde bazı ulusal markalarında olduğu firmalarla yapılan görüşmelerin ardından taraftarlar için hazırlanacak olan yeni sezon formalarının yeni sezon öncesinde açılması planlanan taraftar ürünleri satış mağazasında satışa sunulacak.

Yeni sezonda PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’da bir yandan antrenmanlar devam ederken diğer taraftan da yeni sezonun hazırlıkları yapılıyor.

Son 2 sezondur Nike ürünlerini tercih eden Fethiyespor yeni sezonda İngiltere’nin önemli spor markası Umbro ürünlerini giyecek. Antrenman ve kamp malzemelerinin yanı sıra gerek futbolcular gerekse taraftarlar için hazırlanacak olan formalarda Umbro markasını tercih eden Fethiyespor’da yapımı devam eden ve sezon öncesi açılışı yapılacak olan taraftar ürünleri satış mağazasında da Fethiyespor için hazırlanan Umbro markalı ürünlerin tamamı yer alacak.

Yeni sezona yaklaşık 40 günlük bir süre kala Fethiyespor formasında taşıyacağı reklamlarla ilgili çalışmalarda da son aşamaya gelindi. İçlerinde bazı ulusal markaların da olduğu firmalarla yapılan görüşmelerin hafta içerisinde sonuçlanacağı belirtilirken forma reklamının ardından diğer sponsorluk konularında da görüşmelerin devam edeceği açıklandı.

Stadyum elden geçiriliyor

Fethiye Şehir Stadı’nda protokol tribünü, betonarme ve misafir seyirci tribünlerinde bulunan koltukların tamamı değişecek. Öte yandan Betonarme tribün ile maraton tribünün üzerleri de kapatılacak ve bu sayede taraftarlar için daha iyi bir ambiyans sağlanmış olacak. Tribünlere giriş kapılarında bulunan turnike sayıları da yeni sezon öncesi arttırılacak ve taraftarların stadyuma girişleri hızlandırılacak.

Kombine ve VIP satışları başlıyor

Kombine ve VIP kart satışları ise hafta sonunda başlayacak. VIP tribünde bulunan 163 koltuk için VIP kartlar satılacak. Ayrıca 1500 seyirci kapasiteli betonarme tribünden 630 koltuk ile maraton tribünde bulunan ile 2.572 seyirci kapasiteli maraton tribünden 384 koltuk için kombine kart satışı yapılacak.

Fethiyespor yeni sezonda saha içi reklamlarındaki alan miktarını da kullanılacak rulopan reklam sistemi ile arttıracak. Maraton tribünün önüne koyulacak olan100 metreuzunluğundaki döner reklam sistemli rulopan reklam tabelaları ile televizyondan da canlı olarak yayınlanacak olan maçlarda firmaların reklamları daha etkili bir şekilde izleyicilere ulaştırılacak.

Bolu kampı 15 Temmuz’da

1 Temmuz’da Fethiye’de topbaşı yapan oyuncuların çalışmalarında 1 hafta geride kaldı. 7 günde 11 idman yapan Fethiyespor’da bu süreçte bazı oyuncuların antrenman performansları de gözlendi. 12 Temmuz’a kadar Fethiye’de devam edecek olan sezon öncesi çalışmaları 15 Temmuz’dan itibaren Bolu’da devam edecek. 12 gün sürecek Bolu Kampı boyunca 3 hazırlık maçı yapılması planlanıyor…

 

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.