Fethiyespor rakibini eli boş gönderdi: 4-0

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor, kendi sahasında ağırladığı Pendikspor’u 4-0 mağlup etti.Fethiyespor-Pendik karşılaşmasını Fethiyespor Başkanı Okan Uysal, Pendikspor Başkanı Sami Bayram ile birlikte...

Fethiyespor rakibini eli boş gönderdi: 4-0

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor, kendi sahasında ağırladığı Pendikspor’u 4-0 mağlup etti.

Fethiyespor-Pendik karşılaşmasını Fethiyespor Başkanı Okan Uysal, Pendikspor Başkanı Sami Bayram ile birlikte izlerken maçı Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık'ın yanı sıra yaklaşık bin 273 seyirci izledi. Fethiye'deki yerleşik yabancılar lacivert beyaz formalarla tribünde yer alırken çocukları ile maça gelenler bir tl ücret ödedi. Fethiyespor’da karşılaşmaya kaptan olarak Emre Okur çıkarken, Fethiyespor’da kaleci Metin Erol, , Bekir Ozan Nas,, Hüseyin Atalay yedek olarak soyundular. Fethiyespor'da kart cezalısı Ersin Veli ve Tunay maçı tribünden izlediler. Konuk ekip ise tam kadro sahaya çıktı.

Fethiyespor’un devre arasında transfere gündeme gelen teknik direktör Adnan Yazıcıoğlu Fethiye’deki arkadaşları ile maçı şeref tribününden izledi. Maç öncesi Fethiyespor teknik direktörü Beyhan Çalışkan arkadaşı Pendikspor teknik direktörü Şaban Yıldırım ile bir birlerine şans dilediler. Ayrıca geçen yıl Fethiyespor’da forma giyen Ramiz Ok ile lacivert beyazlı arkadaşları ile hasret giderdiler.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.