Fethiyespor için Bayrak Kampanyası

Bir ay önce Fethiyespor sevdalıları ve Fethiyespor Yönetim Kurulu'nun desteğiyle faaliyete geçen Fethiyespor Sosyal Komitesi Fethiyespor'a maddi ve manevi desteği sağlamak üzere "Bir bayrak da sen asarak katkıda bulun" sloganıyla...

Fethiyespor için Bayrak Kampanyası

Bir ay önce Fethiyespor sevdalıları ve Fethiyespor Yönetim Kurulu'nun desteğiyle faaliyete geçen Fethiyespor Sosyal Komitesi Fethiyespor'a maddi ve manevi desteği sağlamak üzere "Bir bayrak da sen asarak katkıda bulun" sloganıyla kampanya başlattı.

Bu kampanyaya start vermek amacıyla hareket eden komite üyeleri Fethiyespor Kulübünü ziyaret etti. Başkan ve Yönetim Kurulu'ndan kampanya için onayı alan komite sezon öncesi kampanyadan elde edilecek gelir ile Fethiyespor'a katkıda bulunacaklar.

Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk " Şampiyonluk yarışında Sosyal Komitenin bu kampanyası bizler için çok önemli.  Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Hem maddi hem de manevi anlamdaki kazanım bizleri oldukça  memnun etti. Kulübümüz olarak her konuda kendilerine desteklerimiz sürecek ve elbirliğiyle tek amaç Fethiyespor olarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Fethiyespor Sosyal Komite üyeleri ise "Sezon öncesinde bu kampanyanın Fethiyespor'umuz için yararlı olacağı inancındayız. "Fethiye'nin Dev Çınarına Bir Filiz" sloganımızdaki ilk filizi de bu kampanya ile yeşerteceğiz. Tüm Fethiyespor sevdalıllarının yanımızda olması en büyük sevincimiz olacak" dediler.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.