Fethiyespor doludizgin

Fethiyespor bugün19.00’da kendi evinde oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Şanlıurfa deplasmanından 3 puanla dönen Fethiyespor Adanaspor maçı için tesislerinde kampa girdi.Teknik Direktör Engin İpekoğlu...

Fethiyespor doludizgin

Fethiyespor bugün19.00’da kendi evinde oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Şanlıurfa deplasmanından 3 puanla dönen Fethiyespor Adanaspor maçı için tesislerinde kampa girdi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde 10 karşılaşmada 5 galibiyet ,4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 19 puan toplayan Fethiyespor küme düşme hattından uzaklaşmak için çaba gösterirken bugünkendi taraftarı önünde oynayacağı Adanaspor maçını da 3 puanla kapatmak istiyor.21 puanla 16. sırada bulunan Adanasporla karşılaşacak 25 puanla 14. sıradaki Fethiyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken kart sınırında 8 oyuncunun olduğu öğrenildi. Golcüler Ahmet Aras , Artun Akçakın, Emre Okur orta saha oyuncuları İrfan Başaran, Ali Dede , Kenan Karışık ve savunma oyuncuları Nicola Zizic ve Hakan Ateş’in kart sınırında olmaları teknik kadroyu düşündürüyor. Şanlıurfa galibiyetinden dolayı oyuncularını kutlayan Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ” Adanaspor’da Urfaspor gibi 2. yarıya yeni transferlerle girdi.Adanaspor bu ligin en iyi oyuncularını takımına kattı. Çok zor bir maç olacak. Ligin 2. yarısındaki Adanaspor farklı bir takım. Fethiyespor’da muhteşem bir seyirciye sahip.İç sahada bu muhteşem seyirciyle hafta arasında oynayacağımız Adanaspor maçını da kazanmak istiyoruz.  Kart sınırında 8 oyuncumuz var. Fakat biz bunlara aldırmak istemiyoruz. Elimizdeki dar kadroyla en iyi mücadeleyi yaparak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.