Fethiyespor çıkışını sürdürüyor

Takımın başına Engin İpakoğlu’nun gelmesi ve ilk maçında Fenerbahçe’yi kupa maçında elemesinin ardından Fethiyespor yenilgi yüzü görmüyor. Lacivert Beyazlılar ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor ile berabere kalarak yenilgisizlik...

Fethiyespor çıkışını sürdürüyor

Takımın başına Engin İpakoğlu’nun gelmesi ve ilk maçında Fenerbahçe’yi kupa maçında elemesinin ardından Fethiyespor yenilgi yüzü görmüyor. Lacivert Beyazlılar ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor ile berabere kalarak yenilgisizlik serisini devam ettirdi.

PTT 1. Lig'in 22. haftasında Fethiyespor, sahasında ağırladığı Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı.

Fethiyespor-Samsunspor maçı öncesi devamlı yağan sağanak yağmur karşılaşmanın ilk yarısında da devam etti. Aşırı yağışa rağmen yaklaşık 10 bin kişi maçı izledi. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Bayazıt, Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ve Samsunspor yöneticileri tribünde birlikte yer aldı. Ayrıca çok sayıda bayan ve Fethiye'de yaşayan yabancılarda maçı izleyenler arasındaydı. 'Apaçi taraftar topluluğu' ilk yarıların ortalarında şarkı söylerken, yüzlerce cep telefonuyla da adeta ışık saçıldı. 'Apaçiler' ayrıca "Saliha Benimle Evlenirmisin" yazılı bir de afiş açtı.

Maçtan Dakikalar

2. dakikada Murat Akyüzün sağdan ortaladığı topla buluşan Musa Sinan kale önünde topa sert vurdu. Kaleci Samyy mutlak golü bu futbolcunun ayaklarına yatarak önledi.

4. dakikada Onur’un pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Emre, bekletmeden vuruşunu yaptı. Kaleci Soner topu kornere çeldi.

12. dakikada Emre’nin ceza alanı dışından vuruşunda top, az farkla yandan auta gitti.

25. dakikada Onur Okan'nın pasını ceza sahası çizgisi üzerinde yakalayan Ahmet Aras topu düzeltip kaleye vurdu. Meşin yuvarlak savunmaya çarparak dışarı gitti.

50. dakikada ceza sahasında yaşanan karambolde Nikola’nın vuruşunda top direkten geri geldi.

58. dakikada Musa Aydın’ın ortasına ceza sahasında Taha'nın kafa vuruşunda kaleci Sammy topu kornere çeldi.

69. dakikada Aminu’nun ara pasında kaleci Sammy ile karşı karşıya kalan Musa Aydın’ın plase vuruşunda top yandan auta gitti.

90+1. dakikada Samyy degaj kullanırken, Samsunsporlu Ahmet yaklaşık bir metre mesafede topa ayak uzattı. Top Fethiyespor ağlarına gitti. Hakem Süleyman Abay golü iptal etti.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.