Fethiyespor bu sefer başaramadı

Takımın başına Engin İpekoğlu’nun gelmesinden sonra büyük bir çıkış yakalayan Fethiyespor 10 maçtır aldığı başarılı sonuçlara bu kez yenisini ekleyemedi. Lacivert Beyazlılar konuk ekip Adanaspor’a 1-0 sıfır mağlup...

Fethiyespor bu sefer başaramadı

Takımın başına Engin İpekoğlu’nun gelmesinden sonra büyük bir çıkış yakalayan Fethiyespor 10 maçtır aldığı başarılı sonuçlara bu kez yenisini ekleyemedi. Lacivert Beyazlılar konuk ekip Adanaspor’a 1-0 sıfır mağlup oldu.

PTT 1. Lig’in 26. Haftasında Fethiyspor, Adanaspor’u ağırladı. Baştan sona çekişmeli ve her iki takımının karşılıklı atakları ile geçen maçta konuk ekip maçı tek golle kazandı.

Maçtan dakikalar

32. dakikada Tiago kaleci Sammy'nin müdahalesi ile yerde kalınca Hakem Deniz Ateş Bitnel penaltı noktasını gösterdi. Penaltı noktasının başına gelen Tiago’nun vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü.

38. dakikada Hakan’ın sağ kanattan ortasında Artun’un gelişine vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

41. dakikada Tiago'nun sağ kanattan ceza sahasına girerek içeri çevirdiği topla buluşan Ergin'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1

72. dakikada Ahmet’in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Artun’un vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

85. dakikada Emre Okur’un sağ kanattan ceza sahasına ortasında topa iyi yükselen Ahmet’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.