Fethiyespor 5’de 5 yaptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ilk yarının son maçını kendi evinde yağış alında Bozüyükspor'u ağırlayan Fethiyespor'da alınan 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.Fethiyespor Bozüyükspor karşılaşmasından önce Fethiyespor...

Fethiyespor 5’de 5 yaptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ilk yarının son maçını kendi evinde yağış alında Bozüyükspor'u ağırlayan Fethiyespor'da alınan 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Fethiyespor Bozüyükspor karşılaşmasından önce Fethiyespor Kadın Kolları Taraftarlar için Aşure etkinliği düzenledi. Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman ile 17 kişilik Kadın kolları gurubu taraftarlara aşure dağıttılar. Kadın Kolları başkanı Güler Alpman Aşure etkinliğinin tüm giderlerini Merhum Adnan Uysal’ın ailesi karşılamıştır. Lacivert-Beyazlı takımımızı şampiyon yapana kadar etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Fethiyespor Bozüyükspor maçı öncesi aşırı yağan yağmur stat zeminini balçığa çevirirken 10 kişi karşılaşma başlamadan zemindeki suyu süpürdü. Fethiye’ye bir gün önce yağmaya başlayan sağanak yağmur nedeniyle karşılaşmanın hakemleri ve gözlemcileri maç öncesi tam iki kez sahanın belirli noktalarında kontroller yaptılar. Sonunda maçın oynanmasına karar verdi.

Fethiyespor Bozüyükspor maçının devre arasında Mehmet-Hüseyin Suri kardeşlere Fethiyespor’a verdikleri maddi ve manevi destek nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk tarafından plaket sunuldu. Karşılaşma öncesi sakat olan Fethiyesporlu Ekrem Sarıçam iğne ile sahaya çıktı. Bülent Kalecikli ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Bozüyükspor’da ise 8 eksik vardı. Muammer Sancaklı, Erhan Namlı, Gökhan Çavuş, Erman Özcan, Küçük İbrahim, Rıdvan Fevzi ve Mehmet Kadroda yer almadı.

Fethiyespor, Bozüyükspor maçını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, beraberinde Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ile birlikte izlerken, karşılaşmayı bini aşkın Fethiyespor taraftarı ve apaçi taraftar grubu şemsiyeler altında izleyip, 90 dakika boyunca tezahüratta bulundu. Fethiyespor Kalecisi Ozan Öztürk, rekora imza attı. Fethiyespor’da 1994-1995 yıllarında kaleci Turan Doğan’ın 527 dakika boyunca gol yememesi rekorunu Fethiyepsor, Bozüyük maçının 60. dakikasında egale etti. Karşılaşma bittiğinde kaleci Ozan Öztürk, 576 dakikadır kalesinde gol görmeyen kaleci olarak Fethiyespor tarihine geçti.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada; ağır saha şartlarına rağmen canla başla oynayan futbolcularını kutlayarak, “5’te 5 yapacağımıza inanmıştık. Futbolcularım ağır sahada canla başla mücadele ettiler. Fazla pozisyon olmadı. Bu sahada yapılabilenin en iyisini yaptık. İki şutumuz direkten döndü. İki şutumuz da kaleye girerken çamura takıldı. 1-0 kazanarak grupta şuanda üçüncüyüz. İkinci yarıda daha iyi hazırlanıp, bu çıkışı sürdüreceğiz. Hakemler ilk yarıda iyiydi ama ikinci yarıda ters kararlar verdi. Aleyhimize çok sarı kart çıkardı” dedi.

Bozöyükspor Teknik Direktörü Mustafa Serin ise “Bu ağır sahada ancak bu kadar oynanır. İki takım da kazanmak için oynadı. Hakemler, iyi bir maç yönetmedi. Bu maça stajyer hakemler gönderilmiş. Bu grupta böyle maçlar yöneterek, hakemliği öğreniyorlar” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.