Fethiyespor 3 puanı tek golle aldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta düşme hattında bulunan Fethiyespor, haftalar sonra kendi evinde ağırladığı Aydınspor 1923'ü 1-0 mağlup etti.Fethiyespor- Aydınspor maçı öncesi lacivert beyazlı taraftarlar Fethiyespor kafilesini...

Fethiyespor 3 puanı tek golle aldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta düşme hattında bulunan Fethiyespor, haftalar sonra kendi evinde ağırladığı Aydınspor 1923'ü 1-0 mağlup etti.

Fethiyespor- Aydınspor maçı öncesi lacivert beyazlı taraftarlar Fethiyespor kafilesini kamp yaptığı Yat Butik Otelden araç konvoylarıyla stata kadar getirdi. Karşılaşmayı 2 Bini aşkın Fethiyespor taraftarıyla yüze yakın Aydınsporlu taraftarda izledi.2 otobüsle Fethiye'ye gelen 1923 Aydın spor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Maç öncesi Fethiyespor Apaçi taraftar grubu ile 1923 Aydınspor taraftarları her iki takımı tribünlere davet ederek dostluk ve centilmenlik örneği gösterdiler. Fethiyespor'un teknik direktörü Mesut Toros'a koşan Aydınspor'lu kaptan Bayram eski hocasına da başarılar diledi.

Fethiyespor da bu sezon ilk kez sahaya kaptan olarak Emre Okur çıkarken kaptan maçın golünü de atarak görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Aydınspor maça Gürcan Gözüm, Hasan Kaşıkara, Mehmet Al ve Mustafa Şenden'den yoksun olarak sahaya çıktı. Fethiyespor da ise sakat ve cezalı oyuncu yoktu. Karşılaşmayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Fethiyesporlu yöneticiler birlikte izlerken Aydınspor eski başkanı Şahin Kaya yeni yöneticiler Bilal Alhan Yüksel Macaroğlu ile birlikte izledi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.