Fethiyespor 2. Devreye sıkı hazırlanıyor

Fethiyespor Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 2.Lig takımlarından Çamlıdere Şekerspor’u 2-0 mağlup etti. Her iki yarıda farklı bir kadro ile sahada yer alan Fethiyespor’un gollerini Yaşar Kabakçı ve Onur Okan attı....

Fethiyespor 2. Devreye sıkı hazırlanıyor

Fethiyespor Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 2.Lig takımlarından Çamlıdere Şekerspor’u 2-0 mağlup etti. Her iki yarıda farklı bir kadro ile sahada yer alan Fethiyespor’un gollerini Yaşar Kabakçı ve Onur Okan attı. Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçı 13 Ocak Pazar günü Gaziosmanpaşa ile oynanacak.

2012-2013 sezonu 2.devre hazırlıklarını Antalya Kemer’de sürdüren Fethiyespor bugün ilk hazırlık maçını oynadı. Yeni transfer edilen oyuncuların da yer aldığı maçta Fethiyespor her iki yarıda da farklı onbir ile sahada yer aldı.

Rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Fethiyespor’un golleri maçın ikinci yarısında geldi. Onur Okan’ın kullandığı korner sonrasında topla buluşan Alican Karadağ aut çizgisinden ceza sahasının içine ortaladı. Altıpasta topla buluşan Yaşar Kabakça sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Fethiyespor’un ikinci golünde ise pası bu kez Cem Atan verdi. Çizgiye kadar inen Cem Atan güzel bir pasla topu ceza sahası içerisinde bulunan Onur Okan ile buluşturdu. Onur da topun gelişine sert vurdu ve top ikinci kez ağlarla buluştu.

Hazırlıklarını Antalya Kemer’de bulunan Mirage Park Otel’de sürdüren Fethiyespor kamptaki ikinci hazırlık maçını 13 Ocak Pazar günü Belek’te Gaziosmanpaşa ile oynayacak. Üçüncü maçını 16 Ocak Pazar günü Eyüpspor ile oynayacak olan takımımız son hazırlık maçını ise 19 Ocak Cumartesi günü Denizli Belediyespor ile oynayacak ve 20 Ocak Pazar günü Antalya kampının tamamlayarak Fethiye’ye dönecek.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.