Fethiyespor 1 puana razı oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta düşme hattında bulunan Fethiyespor, sahasında ağırladığı Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı.Düşme hattından kurtulmaya çalışan Fethiyespor, şampiyonluk kovalayan Pendikspor önünde iki kez yenik...

Fethiyespor 1 puana razı oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta düşme hattında bulunan Fethiyespor, sahasında ağırladığı Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı.

Düşme hattından kurtulmaya çalışan Fethiyespor, şampiyonluk kovalayan Pendikspor önünde iki kez yenik duruma düştü. Konuk ekibin 9'ncu dakikada penaltından Umut 44'ncü dakikada Fahrinin attığı gollere fethiyespor 34'ncu dakikada Ümit Can, 54'üncü dakikada İbrahim’in attığı gollerle cevap verdi. Hakemin kötü yönetimi taraftarları çileden çıkardı. Sıcak ve güneşli bir havada oynan Fethiyespor- Pendikspor maçını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor eski kulüp başkanlarından Esat Bakırcı ve Pendikspor kulüp başkanı Sami Bayram ile birlikte izledi. Karışlaşmada sakatlanan İbrahim Sürgülü Sahayı sedye ile terk etti. Hakem Özgüç Türkalp'e yarattığı penaltı ve Fethiyespor’un attığı ofsayat diye verilmeyen gol ile pek çok pozisyonda futbolcular ve tribünler ayağa kalktı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.