Fethiyespor 1. Lig’te

Konya’da Hatayspor’la final maçı oynayan Fethiyespor maçı alarak PTT 1. LİG’E yükselmeyi başardı. Yılların hasreti sona erdi. Maçı son dakika da 2-1 kazanan Fethiyespor bayramını yaşıyor.Fethiyespora destek için Konya’ya...

Fethiyespor 1. Lig’te

Konya’da Hatayspor’la final maçı oynayan Fethiyespor maçı alarak PTT 1. LİG’E yükselmeyi başardı. Yılların hasreti sona erdi. Maçı son dakika da 2-1 kazanan Fethiyespor bayramını yaşıyor.

Fethiyespora destek için Konya’ya akın eden taraftarlar maç boyunca hiç susmadı. Büyük bir coşkuyla takımlarını destekleyen Fethiyesporlular maç sonrası sevince boğuldu.

Başta Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa olmak üzere protokolden de maça tam destek geldi. Maçta Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir, Konya  ve Hatay milletvekilleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da hazır bulundu.

İlk yarısı 1-1 sonuçlanan maçın ikinci yarısında da Fethiyespor sürekli atak ve baskılı bir oyun sergiledi.  75. dakika da kaleden dönem top büyük heyecan yarattı. Maçın son dakikasında gelen golle Lacivert Beyazlılar 1. Lig’e merhaba dedi. Maç sonrası tribünlerdeki Fethiyespor seyircileri ile sahadaki futbolcular ve teknik heyette büyük bir sevinç yaşandı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.