“Fethiye’nin her yerinde hizmet var”

EMITT fuarı için İstanbul’a giden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, makamını Belediye Meclis üyesi Hüseyin Güzel’e bıraktı.Başkanvekili Hüseyin Güzel, Fethiye Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmaları incelemek...

“Fethiye’nin her yerinde hizmet var”

EMITT fuarı için İstanbul’a giden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, makamını Belediye Meclis üyesi Hüseyin Güzel’e bıraktı.

Başkanvekili Hüseyin Güzel, Fethiye Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmaları incelemek için arazi gezisine çıktı. 15 mahallede alt ve üst yapı, sosyal ve park projelerini yerinde inceleyen Hüseyin Güzel, “Fethiye’nin neredeyse her yerinde bir çalışma var. Güzel işler ve güzel hizmetler yapılmış. Yapanlardan Allah razı olsun” dedi.

Fethiye Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Güzel beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte belediye hizmetlerini incelemek için araziye çıktı. Taşyaka Mahallesi’nde süren yağmur drenaj çalışmaları, Trafik Eğitim Parkı, Alt yapısı tamamlanıp, üst yapısı bitmek üzere olan Yeni Mahalle, Çatalarık, FESKİ şantiyesi ve 3. Etap Sahil Bandını gezen Vekil Güzel çalışmaları gazetecilere değerlendirdi.

Kendisinin de bilmediği birçok çalışmanın olduğunu incelemeleri sırasında gördüğünü belirten Hüseyin Güzel gazetecilere yaptığı değerlendirmede, “Gözün gördüğünü akılda değerlendiriyor. Çalışmalar gayet başarılı. Burası gecekondu bölgesi olarak bilinen bir bölge. Çok güzel hizmetler yapılmış ve devam ediyor. Güzel Fethiye’ye güzel hizmetler yakışıyor. Yapanlardan Allah razı olsun. Hizmeti bizzat fiilen yürütenlerden Allah razı olsun. Fethiye’nin neredeyse her yerinde bir çalışma var. Hıdırlık’ta, Taşyaka’da, Menteşeoğlu’unda, Çatalarık ve Yenimahalle’de hizmetler sürüyor. Güzel işler ve güzel hizmetler yapılmış. Vatandaşların istifade edebileceği spor aletleri parklara koyulmuş” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.