Fethiyeliler tepkili

Demokratikleşme paketine atıfta bulunarak kentteki bilboardlara bayram ilanı veren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın MHP Genel Merkezi tarafından Disiplin Kurulu’na tepkiler giderek büyüyor.Fethiyeliler başkanlarına...

Fethiyeliler tepkili

Demokratikleşme paketine atıfta bulunarak kentteki bilboardlara bayram ilanı veren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın MHP Genel Merkezi tarafından Disiplin Kurulu’na tepkiler giderek büyüyor.

Fethiyeliler başkanlarına sahip çıkarak MHP Genel Merkezini bu tutumundan dolayı eleştirdiler. 1999 Yılından bu yana Belediye Başkanlığı görevini sürdüren yurt içi ve yurt dışında bir çok ödül alan Behçet Saatcı hakkında MHP Genel Merkezi’nin aldığı karara isyan eden Fethiyeliler, “AKP’yi eleştirdi diye 15 yıllık bir belediye başkanını harcayan MHP yönetiminin tutumunu kınıyoruz. Bu nasıl bir zihniyet” diyerek tepki gösterdiler.

Belediye Başkanının partisine göre değerlendirilmemesi gerekildiğini dile getiren Fethiyeliler, “Saatcı’ya alınan ihraç kararı AKP’nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil. MHP Genel Merkezi Kürtçe ilandaki ironiyi anlayamayacak kadar bilgisiz değildir. Bu bahane edilerek Behçet Saatcı’nın önü kesilmiştir.” diye konuştular.

Bu arada Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın disiplin kurulu kararını beklemeden partisinden istifa edeceği ise gelen bilgiler arasında.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.