FETHİYELİLER BAŞKANINA SAHİP ÇIKIYOR

Her yerel seçimler öncesinde Başkan adayları meydanlara iner ve seçmenlerden oy ister. Ancak Fethiye’de olay bunun tam tersi. Fethiye’nin 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten, Fethiye’de estirdiği değişim ve...

FETHİYELİLER BAŞKANINA SAHİP ÇIKIYOR

Her yerel seçimler öncesinde Başkan adayları meydanlara iner ve seçmenlerden oy ister. Ancak Fethiye’de olay bunun tam tersi. Fethiye’nin 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten, Fethiye’de estirdiği değişim ve gelişim rüzgârıyla sadece Fethiye’de değil, Muğla’nın her bölgesinde sevilen Saatcı’ya mahalle, köy ve beldelerinden destek ziyaretleri yağıyor. Fethiye siyasetinde yaşanan son olaylar sonrasında Saatcı’ya sahip çıkan Fethiyeliler, kendi aralarında toplanarak Başkanları Saatcı’nın arkasında olduklarını söylüyorlar. Bunun son örneği ise, Çiftlik Beldesi halkının destek ziyareti ile yaşandı.

Bayram mesajı için astırdığı billboardlar ile tek dil vurgusu yaptıktan sonra partisi MHP’den tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen ve ardından Genel Merkezin bu tavrı sonrasında MHP’den istifa eden Başkan Saatcı’ya destekler gün geçtikçe büyüyor. Fethiye’nin her bölgesinden destekler alan Başkan Saatcı’ya bir destekte Çiftlik halkından geldi. Çiftlik Beldesi’nde toplanan ve aralarından eski Çiftlik Belediye Başkanı Ali Keçebaş’ında bulunduğu yaklaşık 100 kişilik grup Başkan Saatcı’ya destek için Belediye binasına geldi.

“Dik ve onurlu bir duruşa sahip çıkıyorsunuz”

Bu ziyaretlerin herhangi bir siyasi partiye yapılmış bir destek olmadığını söyleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Buraya teşrih eden herkese teşekkür ediyorum. Bu siyasi bir sahiplenme değil. Herhangi bir siyasi partiye destek değil. Vermiş olduğunuz bu destek, buraya kadar teşrifleriniz, bizleri onurlandırmanızın, bizleri gururlandırmanızın altında tek bir neden yatıyor. Bir defa dik duruşa, onurlu bir duruşa sahip çıkıyorsunuz. Şimdiye kadar Fethiye’de yapmış olduğumuz güzelliklere sahip çıkıyorsunuz. Ve diyorsunuz ki, bu güzelliklere sahip çıkıyoruz inşallah hep beraber önümüzdeki beş senede bizim yörelerimize de bu güzellikler gelecek. Bizi buraya getiren bu duygu diyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Partilere değil Saatcı’ya destek veriyoruz

Karaçulha, Yanıklar, Kargı belde ve köylerinde yaşayan vatandaşların destek ziyaretlerinin ardından Saatcı’ya Çiftlik Beldesi’nden yaklaşık 100 kişinin katılımıyla gerçekleşen destek ziyaretine Çiftlik eski Belediye Başkanı Ali Keçebaş’ta katıldı.

Çiftlik Beldesi MHP’li meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette grup adına konuşan Çiftlik Beldesi Meclis Üyesi Hasan Yelmer, “Bizler buraya Sayın Başkanımın dediği gibi bizler buraya herhangi bir siyasi partiye destek vermek için gelmedik. Biz halka hizmetin hakk’a hizmet olarak kabul eden ve 15 yıldan bu yana da Fethiye’de halkın hizmetkârlığına soyunmuş bir Başkanın arkasında olduğumuzu göstermek için burada toplandık. Bundan sonra da siyasi partisi A olur B olur bizim için fark etmez. Başkanımıza destek amacıyla geldik. Burada ben herkesi tanıyorum. Gelen arkadaşlar da beni tanırlar. Başkanımda ifade etti, burada CHP’den, MHP’den, eski DSP’den, Doğru yol’dan, Anavatan’dan, Demokrat Parti’den arkadaşlarımız var” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.