Fethiyeli voleybolcular namağlup lider

Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı, “Yaş Grubu Erkekler” ligi maçları sonucunda namağlup olarak A grubunu lider olarak tamamladı. Yıldız Bayanlar Voleybol takımımız, Gsimspor ile karşılaştığı maçta bir setle şampiyonluğu...

Fethiyeli voleybolcular namağlup lider

Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı, “Yaş Grubu Erkekler” ligi maçları sonucunda namağlup olarak A grubunu lider olarak tamamladı. Yıldız Bayanlar Voleybol takımımız, Gsimspor ile karşılaştığı maçta bir setle şampiyonluğu kaçırdı.

Kısa sürede sporcuların ve teknik ekibin büyük emeği ile başarılar kazanmaya başlayan Voleybol Takımı, Yaş grubu erkekler kategorisini lider bitirerek büyük bir başarıya imza attı. Aynı zamanda Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ise, iki ayaklı karşılaşmalarda ilk maçında 3-0 yenilmesine rağmen ikinci maçta 3-1 galip geldi.  Tek setle şampiyonluğu kaçıran Voleybol Takımı,  grubunu ise üçüncü tamamladı. Voleybol Takıma, küçük takımdan 8 oyuncunun takviye yapıldığı da öğrenildi. Bu yıl yenilenen kadrolarıyla, bütün müsabakalarda büyük mücadele veren Belediyespor Takımımız, ilerisi için de umutlandırdı.

Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Küçükaydın, “Bu hafta başlayan Gençler kategorisinde,  7 sporcumuzun 2000’li, bir sporcumuzun 1999’lu olduğu; lige deneyim kazanmak amacıyla katılan Genç Erkeklerimiz,  ligin güçlü ekiplerinden Fethiye Gsim’e karşı 3-1 kaybetmesine rağmen iyi bir oyun ortaya koymuş ve bizleri ümitlendirmiştir” diye konuştu. Küçükaydın, “Genç bayanlarımız ise lige iyi bir başlangıç yapmış; baştan sona kadar üstün oynayarak  Dalaman Bldspor'u 3-0'la geçmiştir” ifadelerini kullandı. Başkan Saatcı ve Belediyespor Başkanı Mustafa Ferizcan’a da ayrıca teşekkür eden Antrenör Küçükaydın, sporcuların özverili çalışmasından ve ailelerinin onlara destek vermesinden dolayı da mutluluğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.