Fethiye’den Şırnak’a yardım

Fethiye Evi Gönüllüleri, eğitim ve engellilere gün ışığı olmaya devam ediyor. Şırnak’ın Cizre ilçesinde ki anaokulu öğrencilerinin eksiklerini Fethiye’den gönderdi.Perşembe kermesleriyle engellilere yardımda bulunan, kimsesiz...

Fethiye’den Şırnak’a yardım

Fethiye Evi Gönüllüleri, eğitim ve engellilere gün ışığı olmaya devam ediyor. Şırnak’ın Cizre ilçesinde ki anaokulu öğrencilerinin eksiklerini Fethiye’den gönderdi.

Perşembe kermesleriyle engellilere yardımda bulunan, kimsesiz çocuklar ile sahipsiz kadınlara sahip çıkan Fethiye Evi Gönüllüleri, eğitime desteğini de sürdürüyor. Fethiye Evi Gönüllüleri, bu sefer Şırnak’ın Cizre ilçesinden bir anaokulu öğretmeninin talepleri için bir araya geldiler. Anaokulu Öğretmeninin öğrencileri için istedikleri eğitim araç gereçleri, gönüllüler tarafından alınarak kargoyla gönderildi.

Fethiye Evi Gönüllü Kurucusu Nesrin Saatcı, “Uzun zamandır eğitim ve engellilerimiz için çalışıyoruz. Herşey, Cizre’de Sevgi yuvası anaokulundan bir öğretmenin internet üzerinden bizi bulmasıyla başladı. Öğretmenimiz bizden eksikleri talep etmiş. Bizim bu konuda çok hassas olduğumuzu biliyorsunuz. Fethiye Evi gönüllüleri olarak çocuklarımıza iç çamaşırlarından, oyuncaklarına kadar eksiklerini tamamlamaya çalıştık. Biz eğitime desteğe birinci basamaktan başladık. Güle güle kullansınlar. Hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.