FETHİYE’DE YAŞAYAN HOOLYWOOD YILDIZI HAYATINI KAYBETTİ

İskoçyalı ünlü aktör Mike Mitchell, Fethiye'de, bir marinanın banyosunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Hoolywood yıldızı, 2007 yılından beri Fethiye’de yaşıyordu. Türkiye aşığı olan ünlü aktör, "Gladyatör",...

FETHİYE’DE YAŞAYAN HOOLYWOOD YILDIZI HAYATINI KAYBETTİ

İskoçyalı ünlü aktör Mike Mitchell, Fethiye'de, bir marinanın banyosunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Hoolywood yıldızı, 2007 yılından beri Fethiye’de yaşıyordu. Türkiye aşığı olan ünlü aktör, "Gladyatör", "Cesur Yürek" gibi filmlerin savaş sahnelerinin vazgeçilmez oyuncusu olarak biliniyordu.

MİKAİL ZEYBEK

İskoçyalı ünlü aktör Mike Mitchell 2007 yılından beri yaşadığı Fethiye'de hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, 23 Temmuz’da saat 17.00 sıralarında eşiyle birlikte yaşadığı tekneden çıkarak marina içerisinde bir müddet gezinen ünlü aktör, marina banyosuna girdikten sonra kendisinden haber alınamadı. Marina yönetimince banyo kapısı kırılarak içeri girildiğinde yerde hareketsiz yattığı görüldü ve 112 acil çağrı merkezine bilgi verildi. 112 ekiplerince yapılan kontrolde, hayatını kaybettiği belirlenen Mike Mitchell, Muğla Adlı Tıp Kurumuna otopsi için gönderildi. İlk belirlemelere göre, kalp krizinden hayatını kaybettiği değerlendirildi.

Uzun yıllardır Fethiye’de yasayan ünlü aktör, ilçedeki bazı tatil köylerinde ve marina işletmelerinde çalıştı. Mitchell, Fethiye halkı tarafından bilinen ve çok da seviliyordu. Mike, 3 kez dünya vücut geliştirme şampiyonu oldu.  Daha önce kanser ile mücadelesini kazanan ünlü aktörün ölümü Fethiye halkını ve sinemaseverleri derinden üzdü.

Sanatçının vefatından itibaren olayı takipçisi olduğu belirten Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl yaptığı açıklamada, “Türkiye ve Fethiye aşığı olan Mike Mitchell kaybetmiş bulunmaktayız. Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı ve Fethiye Kaymakamımız Eyüp Fırat bizzat sanatçının vefatı ile yakından ilgilenmektedirler. Üzücü bir şekilde kaybettiğimiz ünlü oyuncuyu saygı ve rahmetle anıyor, Ailesine, sanat dünyasına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.