Fethiye’de uzatmalı yaz günleri

Yurdun büyük bir bölümünde olumsuz hava koşulları ve soğuk hava etkisini hissettirmeye başlamışken; Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde yazdan kalma günler devam ediyor.Yaz mevsiminde turistlerin güneşlendiği Belceğiz Plajı’nda...

Fethiye’de uzatmalı yaz günleri

Yurdun büyük bir bölümünde olumsuz hava koşulları ve soğuk hava etkisini hissettirmeye başlamışken; Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde yazdan kalma günler devam ediyor.

Yaz mevsiminde turistlerin güneşlendiği Belceğiz Plajı’nda bu kez güzel havayı değerlendirerek piknik yapanlar vardı. Fethiye ve çevresinde 29 Kasım Perşembe gününe kadar yazdan kalma, güneşli ve sıcak bir havanın hakim olacağı öğrenilirken, meteoroloji yetkilileri, Perşembe gününden önce yağış beklenmediğini belirttiler.

Fethiye Meteoroloji Müdürlüğü Yetkilileri, hava sıcaklığının gölgede 23 derece olduğunu, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece olarak ölçüldüğünü bildirdiler. Hava güneşli ve sıcak olunca vatandaşlar, Ölüdeniz Plajı’na akın etti. Sahildeki çay bahçeleri tıklım tıklım doldu. Bazı yamaç paraşütü şirketleri, yamaç paraşütü keyfi yapmak isteyen yerli ve yabancı turistleri uçurdu. Mayo ve bikinisi yanında olanlar plajda güneşlenip, deniz keyfi yaptı.

Denize girenler, “Bu mevsimde deniz çok güzel. Kasım ayının sonu geldi hale deniz sıcacık, çok da temiz” diye konuştular.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.