Fethiye’de Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı

Türkiyem albümü ile çıkış yakalayarak herkesin gönlünde taht kuran ünla sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Fethiyeliler ile buluştu.Türk tarihine adını altın harflerle yazılmış, Ağustos ayı...

Fethiye’de Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı

Türkiyem albümü ile çıkış yakalayarak herkesin gönlünde taht kuran ünla sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Fethiyeliler ile buluştu.

Türk tarihine adını altın harflerle yazılmış, Ağustos ayı içerisindeki 9 zafer Fethiye’de Yıldızdoğan konseri ile kutlandı. Konsere yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

Fethiye Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen konserde, Yıldızdoğan sevilen parçalarını seslendirdi. Zaman zaman seyircilerin de Yıldızdoğan'a eşlik ettiği konseri, yaklaşık 7 bin kişi izledi. Mustafa Yıldızdoğan, sahnede yaptığı konuşmada, Fethiyelileri çok sevdiğini dile getirdi. Fethiyeliler ile yıllar önce lisenin avlusunda bir konser verdiğini ve konsere 150 kişinin katıldığını söyleyen Yıldızdoğan, davasından hiçbir zaman vazgeçmediğini ifade etti.

“Ülkücüler Fatiha’yı bilmezmiş”

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnetle anan Yıldızdoğan konsere, “Ne Mutlu Türküm diyene” diyerek başladı. Birbirinden güzel türküler ile Fethiyelileri hem ağlatan hem de eğlendiren Yıldızdoğan vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

AKP hükümetini de sahneden eleştiren Yıldızdoğan, “5 vakit namazımda kazam yoktur. Orucumu eksiksiz tutarım. Hac görevimi de geçen sene tamamladım. Ancak Başbakan diyor ki, ‘Ülkücüler Fatiha’yı bile bilmez’ “Yörüklerden vatan haini çıkmaz”

Kendisinin de Yörük kültüründen geldiğini hatırlatan Yıldızdoğan, Fethiye'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yörüklerin devletine, milletine hep itaat ettiğini söyleyen Yıldızdoğan, “Yörükler hiçbir zaman isyan etmezler. Yörükler sadece Allah, hilal, yıldız ve güneş olmuşlardır. Yörüklerden çok iyi solcu çıkar, çok güzel ülkücü çıkar, muhafazakâr çıkar, sosyalist çıkar. Ancak, Yörüklerden asla ve asla vatan haini çıkmaz. Allah’a binlerce şükürler olsun” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.