Fethiye’de 8 Mart etkinlikleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi, ilçede gün boyunca etkinlikler düzenleyecek. Çeşitli sürprizlerin olacağı gün de Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Fethiyespor – Ümraniyespor...

Fethiye’de 8 Mart etkinlikleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi, ilçede gün boyunca etkinlikler düzenleyecek. Çeşitli sürprizlerin olacağı gün de Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Fethiyespor – Ümraniyespor maçına tüm bayanları davet ederken, stadın o gün bayanlara ücretsiz olacağını söyledi. Öztürk ayrıca, stadyumda birçok sürprizin olacağını da kaydetti.

Düzenlediği basın açıklamasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günüyle ilgili bilgiler aktaran Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Kader Şarlak, “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla Kadın Meclisi olarak saat: 11:30 da Atatürk anıtına çelenk koyacağız. Saat: 11:30 da Fethiye Şehir Stadyumunda yerimizi alacağız ve Ümraniye maçında Fethiyesporumuzun yanında olacağız. Bunun ardından Sağlıklı beslenmeyle ilgili FBKM’de konferans düzenleyeceğiz. Burada moderatörlüğü Dr. Banu Mumcu yapacak” ifadelerini kullandı. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ise, tüm bayanlara maça davet ederken, maçın ücretiz olacağını bildirdi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.