Fethiye’de 48 açılış

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muhsin Yaçızıoğlu Parkı ve 48 park ve yeşil alanın toplu açılışı bugün gerçekleştirilecek.Fethiye Belediyesi parkları ve yeşil alanları dünya standartları üzerine çıkarma...

Fethiye’de 48 açılış

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muhsin Yaçızıoğlu Parkı ve 48 park ve yeşil alanın toplu açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Fethiye Belediyesi parkları ve yeşil alanları dünya standartları üzerine çıkarma hedefi tüm hızıyla devam ediyor. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından geliştirilen “Her mahalleye birkaç park” projesi kapsamında bugün 48 park ve yeşil alan toplu açılış düzenlenecek. Patlangıç Mahallesi 359/2 sokakta bulunan, Muhsin Yazıcıoğlu ismi verilen parkta saat:15.00’de yapılacak olan toplu açılış törenine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılması bekleniyor.

179 park açıldı

Fethiye Belediyesi’nin her yıl arttırarak hizmete açtığı park ve yeşil alanlara yenileri ekleniyor. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın dünya standartları üzerinde yeşil alan projesi hızla ilerlerken Perşembe günü 15 mahallede 48 park ve yeşil alan hizmete açılacak. Bu kapsamda toplamda 53.246m2 park alanı hizmete açılmış olacak. 15 mahallede 10 adet park, 1 spor alanı, 2 çevre düzenlemesi ve 35 yeşil alanın aynı gün açılışları gerçekleşecek. Toplu açılış töreni ise, Patlangıç Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu ismi verilen parkta saat: 15.00’de yapılacak. Bu açılışlar ile birlikte, 1999 yılında “Her Mahalleye bir park” projesi ile park yapımına başlayan Başkan Saatcı, 15 mahallede toplam 179 park ve yeşil alanı hizmete açmış oldu. Bununla birlikte Fethiye’de park ve yeşil alan sayısı 257 sayısına çıkarken, bu da Saatcı’nın Fethiye Belediyesi tarihinde yapılmış park sayısının 2 katından fazlasını 15 yılda yaptığını da gözler önüne serdi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.