Fethiye Zabıtası’ndan anlamlı davranış

Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Fatmana Yanatma, ilçede cuma günleri kurulan üretici pazarında kendi ürettiği ürünleri satarak geçimini sağladığı tezgâhta anıldı.Seydikemer İlçesinde...

Fethiye Zabıtası’ndan anlamlı davranış

Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Fatmana Yanatma, ilçede cuma günleri kurulan üretici pazarında kendi ürettiği ürünleri satarak geçimini sağladığı tezgâhta anıldı.

Seydikemer İlçesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Fatmana Yanatma’nın, cuma günleri kurulan üretici pazarında bulunan tezgahı bu hafta boş kaldı. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Fatmana Yanatma’nın tezgâhına karanfiller bırakarak, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulundular. Cuma pazarında bulunan üreticileri duygulandıran bu davranış, alışveriş yapan vatandaşların da dikkatini çekti. Tezgahta bulunan açıklamayı okuyan vatandaşlar, hayatını kaybeden pazancı Fatmana Yanatma için üzüldüklerini, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü, yapmış oldukları anlamlı davranış için de takdir ettiklerini belirttiler. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halime Ok yapmış olduğu açıklamada; “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde, elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatmana Yanatma teyzemize Allah’ tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.