Fethiye Polisine 6 bin 780 teşekkür

Fethiye ilçesinde düzenlenen Taksim Gezi Parkı'na destek eylemlerindeki yaklaşımı nedeniyle polise sosyal medya üzerinden teşekkür yağıyor.Taksim Gezi Parkı eylemlerinin Fethiye’ye de yansımasının ardından Fethiye’de AK Parti...

Fethiye Polisine 6 bin 780 teşekkür

Fethiye ilçesinde düzenlenen Taksim Gezi Parkı'na destek eylemlerindeki yaklaşımı nedeniyle polise sosyal medya üzerinden teşekkür yağıyor.

Taksim Gezi Parkı eylemlerinin Fethiye’ye de yansımasının ardından Fethiye’de AK Parti İlçe Binası’na siyah çelenk bırakılması, birkaç kez aynı bina önünde protestolar da bulunulması 5 günden bu yana gece-gündüz devam eden eylemlere polisin hiçbir şekilde resmi vaziyette alanlarda görülmemesi ve eylemcilere gazlı ve coplu şekilde müdahalede bulunulmaması nedeniyle internet ortamından tam 6 bin 780 kişi tarafından teşekkür yağdı. Fethiye’deki eylemler nedeniyle Çevik Kuvvet Ekipleri 5 gün boyunca Emniyet Müdürlüğü binasında bekletilip alanlara kaydırılmadı. Eylemlerin gerçekleştirildiği Beşkaza Meydanı ve diğer güzergahlar da sivil polisler görev yaptı. Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Sorumlusu Olcay Karakaya eylem yapan gruplarla devamlı istişare yaparak eylemlerin kontrolden çıkmasını önleyip bazı provokatörlere fırsat tanımadı. Böyle istişare olunca eylemler olaysız şekilde tamamlandı. Gruplarda protestolarını en iyi şekilde gerçekleştirmiş oldu. Sanal alemde de yurdun değişik bölgelerindeki eylemlerde olayların çıkması, turizm bölgesi Fethiye’de olay çıkmaması Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür yağdırdı. Fethiye Polisi’ne 6 Bin 780 kişi tarafından teşekkür mesajı gönderildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.