Fethiye Polisi organlarını bağışladı

Organ bağışı konusunda Muğla ilçeleri arasında 1. sırada yer alan Fethiye'de, organ bağışı alımları ilçenin çeşitli yerlerinde kurulan stantlarda devam ediyor.Türkiye genelinde ilk defa 1 ile 5 Aralık tarihleri arasında 112...

Fethiye Polisi organlarını bağışladı

Organ bağışı konusunda Muğla ilçeleri arasında 1. sırada yer alan Fethiye'de, organ bağışı alımları ilçenin çeşitli yerlerinde kurulan stantlarda devam ediyor.

Türkiye genelinde ilk defa 1 ile 5 Aralık tarihleri arasında 112 Haftası olarak kutlanması nedeniyle Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçenin belirli noktalarına kurulan stantlarda organ bağışı başvuruları alınıyor. Bu kapsamda, İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri Günlükbaşı’ndaki Fethiye Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği önüne stant kurdu. Trafik Tescil Büro Amirliği personeli ve vatandaşların bağışlarını kabul eden sağlık ekipleri, organ bağışının önemine dikkat çekti. Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak, yaptığı açıklamada, Günlükbaşı’na kuracakları organ bağışı standını emniyet teşkilatının da destekleriyle trafik tescil denetleme büro amirliği önüne kurduklarını anlattı. İnsanların en fazla uğradığı yere stant açarak bağışçıların destelerini beklediklerini dile getiren Çomak, “Bizim bu başvurumuzu da başkomiserimiz tereddüt etmeden kabul etti. Hem bize bu ortamı sağladılar, hem de emniyet teşkilatı olarak bizim bu organ bağışı kampanyamıza personelce organ bağışı yaparak katkıda bulundular”diye konuştu.

Fethiye Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Başkomiser Nuri Çınaklı ise, insan hayatına faydalı olan bir kampanya için İlçe Sağlık Müdürlüğünün ricasını tereddüt etmeden kabul ettiklerini anlattı. Burada vatandaşların yanı sıra emniyette görevli personelin bağışlarının kabul edildiğini kaydeden Çınaklı, ”Bir gün olur belki biz organ bağışı bekleyen hastalar arasında olacağız. Onun için her sağlıklı insan organ bağışında bulunmalı. Halkımızın bu konuya gereken desteği vermesini istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.