Fethiye kışa hazırlanıyor

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkez ve mahallelerinde budama çalışması yaptı. Yazlık mevsimlik çiçekleri kaldıran Belediye yetkilileri kışlık mevsimlik çiçekleri dikmeye başladı. Aynı zamanda kış...

Fethiye kışa hazırlanıyor

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkez ve mahallelerinde budama çalışması yaptı. Yazlık mevsimlik çiçekleri kaldıran Belediye yetkilileri kışlık mevsimlik çiçekleri dikmeye başladı. Aynı zamanda kış aylarında vatandaşlar tarafından merakla beklenen ve Fethiye’nin bir sembolü haline gelen lalelerin dikimi de önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kış ayına hazır. Belediye ekipleri kış ayı öncesinde Fethiye’de budama çalışmaları gerçekleştirdi. Sadece budama değil aynı zamanda kışlık çiçeklerin dikimini de yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, lalelerin dikimine de önümüzdeki haftalarda başlanacağını ifade ettiler.

Laleler Aralık’ta dikilecek.

Kış öncesi yapılanların aynı zamanda bir önlem çalışması olduğunu ifade eden Park ve Bahçeler Müdürü Durmuş Sazcı, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak Fethiye genelinde budama çalışmalar başlattık. Özellikle kaldırımdan yürümeyi kolaylaştırmak, olası kazaların önüne geçmek için kaldırım kıyılarındaki ağaçlarda budama çalışması gerçekleştirdik. Burada ki yapılan asıl önemli çalışma fırtınalarda ağaç dallarının kopması sonucu ortaya çıkacak kötü sonuçları engellemektir. Bunun yanı sıra ilçe genelinde yaz aylarından kalma çiçekleri sökerek yerlerine kışlık mevsimlik çiçekler diktik. İlçemizin bu güzel coğrafyasını bu şekilde ufak dokunuşlar ile güzelleştirmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın da bildiği üzere, Fethiyemizde laleler bu yılda dikilecek. Çıkma süresi Mart ayında olacak lalelerin dikimi Aralık ayında başlayacak” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.