Fethiye-Feldkırchen Dostluk Maçı bugün

Almanya’nın Münih şehrinden Fethiye’ye gelen Feldkırchen 1903 takımıyla, Fethiye Belediyespor Futbol takımı dostluk maçı gerçekleştirecek. Bugün  saat: 18.00 da Fethiye Şehir Stadyumunda gerçekleşecek maçın amacı,...

Fethiye-Feldkırchen Dostluk Maçı bugün

Almanya’nın Münih şehrinden Fethiye’ye gelen Feldkırchen 1903 takımıyla, Fethiye Belediyespor Futbol takımı dostluk maçı gerçekleştirecek. Bugün  saat: 18.00 da Fethiye Şehir Stadyumunda gerçekleşecek maçın amacı, Fethiye’nin tanıtılması ve dostluk ilişkilerinin kurulması olacak.

Gençliklerinde amatör ve profesyonel kulüplerde futbol oynayan 40 yaş üstü takımdan oluşan Feldkırchen takımı, Fethiye’ye geldi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret eden Feldkırchen takımı ve Belediyespor Futbol Takımı ortak basın açıklaması düzenlediler. Birçok ülkeye dostluk maçı ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Feldkırchen Takımı antrenörü Dietl Alois, “İngiltere ve Slovakya’da dostluk maçları gerçekleştirmiştik. Ancak itiraf etmeyelim ki, gittiğimiz bölgelerin içerisinde Fethiye en güzel şehir. Doğası hiç bozulmamış. Bizi bu kadar güzel karşılayan Başkan Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyorum. Biz yaşlı bir takımız. Genellikle 40 yaş üstünden kurulmuş bir takım. Takımımızın hepsi gençliklerinde futbol oynamış kişiler. Yani futbolun içindeler. İki takımada başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 279 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.