Fethiye Evi’nden Siirt’e anlamlı yardım

İlçenin yardımlaşma zinciri Fethiye Evi Gönüllüleri, eğitim ve engellilere gün ışığı olmaya devam ediyor. Seslerini sadece Fethiye’de değil, tüm bölgede duyuran Gönüllüler, Siirt’e bağlı Eruh ilçesindeki Bağgöze...

Fethiye Evi’nden Siirt’e anlamlı yardım

İlçenin yardımlaşma zinciri Fethiye Evi Gönüllüleri, eğitim ve engellilere gün ışığı olmaya devam ediyor. Seslerini sadece Fethiye’de değil, tüm bölgede duyuran Gönüllüler, Siirt’e bağlı Eruh ilçesindeki Bağgöze Ortaokulu’nun eksiklerini Fethiye’den gönderdiler.

Gerçekleştirdikleri Perşembe kermesleriyle yüzlerce engellilere yardımda bulunan, kimsesiz çocuklar ile sahipsiz kadınlara sahip çıkan Fethiye Evi Gönüllüleri, eğitime desteğini de sürdürüyor. İlçe ve bölgede yaptıkları desteklerle adından sıkça bahsettiren Fethiye Evi Gönüllüleri, bu sefer Siirt’e bağlı Eruh ilçesindeki Bağgözü Ortaokulu öğretmenlerinin talepleri için bir araya geldiler. Ortaokul öğretmeninin öğrencileri için istedikleri eğitim araç gereçleri, gönüllüler tarafından alınarak kargoyla gönderildi.

Gazetecilerin yardım hakkındaki sorularını yanıtlayan Fethiye Evi Gönüllü Kurucusu Nesrin Saatcı, “O okulda çalışan bir öğretmenin isteği üzerine yardım yapıldı. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, ihtiyaç doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.