Fethiye Evi Gönüllülerinden ısıtan yardım

Kurulduğu günden bu yana engellilere, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve eğitime yaptıkları yardımlarla Fethiyelilerin gönlünde taht kuran Fethiye Evi Gönüllüleri, Fethiye Evi kermeslerinden elde ettiği gelirle Akıncı Özel Eğitim...

Fethiye Evi Gönüllülerinden ısıtan yardım

Kurulduğu günden bu yana engellilere, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve eğitime yaptıkları yardımlarla Fethiyelilerin gönlünde taht kuran Fethiye Evi Gönüllüleri, Fethiye Evi kermeslerinden elde ettiği gelirle Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki engellilere klima yardımında bulundu. Özellikle soğuk havalarda daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için yapılan yardımdan dolayı Okul Müdürü Ahmet Sarman, Fethiye Evi Gönüllülerine teşekkür etti.

Okul aile birliğinin üyelerinin Fethiye Evi Gönüllüleri kurucusu Nesrin Saatcı’ya klima ihtiyacı olduğunu belirtmelerinin ardından kısa bir süre sonra alınan klima sınıfa takıldı. Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almaları için ellerinden gelen desteği yaptıklarını belirten Fethiye Evi Gönüllü Kurucusu Nesrin Saatcı, “Okul aile birliğinden bizlere böyle bir talep geldi. Yardımseverlerimizin desteği ve bizlerin katkılarıyla okulumuza bir klima alarak hediye ettik. Eğitime ve özellikle de engelli öğrencilerimize bakışımız yıllardan bu yana bellidir” ifadelerini kullandı. Okul Müdürü Ahmet Sarman ise, “Özel Eğitim Uygulama merkezimiz 2012 yılında kurulmuş bir okulumuz. Fethiye Evi Gönüllülerimiz, okul aile birliğinin talebi üzerine okulumuza klima hediye ettiler.  Daha önce de okulumuza çok yardımları oldu. Ben Fethiye Evi Gönüllü kurucusu Nesrin Saatcı’ya teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.