Fethiye evi bedensel engelli Adem’e Fethiye evi sahip çıktı

Fethiye Evi, engellilere gün ışığı olmaya devam ediyor. 18 yaşında doğuştan bedensel engelli olan ve yürüyemeyen Adem Tüfekçi isimli vatandaşa Fethiye Evi gönüllüleri tarafından akülü araç teslim edildi.Fethiye Nursel Özdemir...

Fethiye evi bedensel engelli Adem’e Fethiye evi sahip çıktı

Fethiye Evi, engellilere gün ışığı olmaya devam ediyor. 18 yaşında doğuştan bedensel engelli olan ve yürüyemeyen Adem Tüfekçi isimli vatandaşa Fethiye Evi gönüllüleri tarafından akülü araç teslim edildi.

Fethiye Nursel Özdemir Rehabitilasyon Merkezi’nde eğitimini alan bedensel engelli Adem Tüfekçi’nin sesine kulak veren Fethiye Evi Gönüllüleri, akülü aracı Fethiye Evi önünde teslim etti.. Sözmen ailesinin aracılığı ile Adem Tüfekçi’ye verilen akülü araç ailesi tarafından da mutlulukla karşılandı. Bu tür yardım ve desteklere devam edeceklerini söyleyen Fethiye Evi Gönüllüleri Kurucusu Nesrin Saatcı, “Adem çocuğumuzun akülü araç isteğini öğrendik. Bize böyle bir talep gelince, Hatice ve Fazlı Sözmen ailesinin aracılığı ile bugün Adem’e aracını teslim etmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah hayırlı günlerde kullanır. Sözmen ailesine de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.