Fethiye Etabı yarıştan çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 2013 rotasına Fethiye etabı alınmadı. Bu yıl sadece Göcek-Marmaris etabı koşulacak. Fethiye etabının bu yılki rotaya alınmaması turizmcileri üzdü.50. yıldönümüne hazırlanan Cumhurbaşkanlığı...

Fethiye Etabı yarıştan çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 2013 rotasına Fethiye etabı alınmadı. Bu yıl sadece Göcek-Marmaris etabı koşulacak. Fethiye etabının bu yılki rotaya alınmaması turizmcileri üzdü.

50. yıldönümüne hazırlanan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turunun 2013 rotasında bu yıl Fethiye etabı koşulmuyor.

Geçtiğimiz yıllarda Finike-Fethiye, Fethiye-Marmaris etapları yer alırken, bu yıl Antalya-Finike etabının ardından bisikletçiler serbest vaziyette Göcek’e gelecekler. 4’üncü etapta 164 kilometrelik Göcek-Marmaris etabına 24 Nisan Çarşamba günü pedal basacak olan bisikletçiler, bu etapta düz etap kategorisinde zaman zaman tırmanışlar yaparak, Marmaris’e ulaşacaklar. Bu yıl Fethiye’nin 1224 kilometrelik 8 etap içerisinde yer almaması Fethiye’deki turizmcileri üzüntüye boğdu. Yurt içinde ve dışında büyük ilgiyle izlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2013 rotasında Fethiye’nin bulunmaması eşsiz güzelliklere sahip Fethiye’nin tanıtımının Göcek dışında yapılamayacağını da ortaya koydu. Turizmciler “Pek çok ülkeden gelen sporcuların ve televizyon ekiplerinin bile Fethiye’yi yakından görmesi tanıtım açısından son derece faydalıydı. Rotada Fethiye’nin bulunmamasının nedeninin mutlaka açıklanması gerekmektedir”dediler. Ayrıca bu yılki rotada Denizli-Pamukkale de bulunmuyor.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.