Fethiye EMİTT Fuarı’nda tanıtılıyor

Dünyanın 5. en büyük turizm fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası turizm ve Seyahat Fuarı kapılarını 17. kez açtı. Fuarda Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği öncülüğünde Fethiye Standı açıldı.Dünyada ve Türkiye'de...

Fethiye EMİTT Fuarı’nda tanıtılıyor

Dünyanın 5. en büyük turizm fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası turizm ve Seyahat Fuarı kapılarını 17. kez açtı. Fuarda Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği öncülüğünde Fethiye Standı açıldı.

Dünyada ve Türkiye'de turizmde öne çıkmak isteyen iller, beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonellerinin yer aldığı EMİTT Fuarı 17.kez kapılarını açtı. Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği, Fethiye Belediyesi, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Ölüdeniz Turizm Kooperatifi, Fethiye Otelciler Birliği, TURSAB Fethiye Temsilciliği’nin ortaklaşa oluşturduğu Fethiye standı yoğun ilgi gördü. Fethiye Standında Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Belediye Başkanı Behçet Saatcı, FETAB Başkanı Osman Nuri Otgöz, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Kadıköy Belediye Başkanı Adem Ayat, Çiftlik Belediye Başkanı Halil Doğan, Seki Belediye Başkanı Veli Yıldız, Üzümlü Belediye Başkanı Önder Genç, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, Hisarönü Tanıtma Vakfı Başkanı Günay Özütok, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, bazı muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve turizmciler konukları ağırladı.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık fuarı değerlendirerek “Fethiye’nin tanıtımı ne kadar fazla olursa o kadar turist gelir. Gerçekten güzel bir stand olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise “Fethiye’mizi böyle birlik içerisinde Fethiye Standı’nda görmek beni çok mutlu etti. FETAB’ı kutluyorum” dedi.

İlk günü değerlendiren Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Osman Nuri Otgöz “İlk gün olmasına rağmen yoğun ilgi görmesi bizi çok mutlu etti. Görüldüğü gibi biz Fethiye’den adeta çıkarma yaptık” dedi. Ayrıca Fethiye Belediyesi’nin Otobüsü fuar alanında ilgi odağı oldu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.