Fethiye diğer ilçelere örnek oldu

Kısa bir süre içerisinde 60 bin imza toplayan Fethiye İl Olsun Hareketi, il olmak isteyen diğer ilçelerin de gündemine oturdu. Alanya ve Gebze’de yayın yapan neredeyse tüm gazeteler, Fethiye’nin birlik ve beraberliğini, ‘Fethiye...

Fethiye diğer ilçelere örnek oldu

Kısa bir süre içerisinde 60 bin imza toplayan Fethiye İl Olsun Hareketi, il olmak isteyen diğer ilçelerin de gündemine oturdu. Alanya ve Gebze’de yayın yapan neredeyse tüm gazeteler, Fethiye’nin birlik ve beraberliğini, ‘Fethiye kadar olamadık’ başlığı ile okuyucularına aktardı. Yeni Alanya Gazetesi ise, “82’ye de göz koydu” başlığı atarak, Fethiyelilerin kampanyayı sahiplendiğini manşete taşıdı.

Fethiye Belediyesi’nin önderliğinde 38 STK’nın destekleriyle oluşturulan Fethiye İl Olsun Hareketi, kısa sürede 60 bin imza toplamıştı. Toplanan imzalar, komşu ilçelerden gelen olumlu destekler Fethiye ayağa kaldırdı. Türkiye gündemine bir anda oturan Fethiye, il olmak isteyen diğer ilçelerin yerel basınında da yerini aldı.

“Bir Fethiye kadar olamadık”

Fethiye’deki birlik ve beraberliğe değinen Kocaeli’nin Gebze ilçesi ‘Marmara Gebze’ gazetesi ‘yıllardır il olma yolunda il hasreti çeken Gebze bu seçimler öncesi de derin bir sessizlik içinde…’ yazısıyla ‘Bir Fethiye kadar olamadık’ başlığı ile okuyucularının karşısına çıktı.

Yeni Alanya Gazetesi de, Fethiye’nin il olma kampanyasını, ‘82’ye de göz koydu’ başlığıyla gördüler. Haberde kısa bir sürede 60 bin imzanın toplandığının altı çizilirken, Fethiye hakkında da bilgiler aktarıldı; “Muğla ilinin 13 ilçesinden biri. Özellikle turizm açısından gelişmiş bir ilçe. Nüfusu 145 bin. Muğla’nın en büyük ilçesi ve Muğla merkez de dahil olmak üzere en büyük yüz ölçümüne ve yerleşim alanına sahip ilçe. Nüfus yoğunluğu açısından kendi ilinden daha büyük”

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.