Fethiye-Çamleli yolu kapandı

Fethiye ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Fethiye-Çameli karayolu trafiğe kapandı.Gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırarak Fethiye-Çameli...

Fethiye-Çamleli yolu kapandı

Fethiye ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Fethiye-Çameli karayolu trafiğe kapandı.

Gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırarak Fethiye-Çameli karayolunun Tuzla Beli mevkisini trafiğe kapattı. Kar kalınlığının 25 santimetreyi ulaştığı bölgede araçlar mahsur kaldı. Aşırı kar yağışı nedeniyle bazı araçlar kayarak kazaya yol açtı.

Bazı araç sürücüleri yolun açılmasını beklerken kar topu oynarken bazıları da bölgeye bu yıl ilk kez yağan karda öz çekim yaptı.

Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Kirazlı yayla mevkiinde otomobille minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasının, karayolları ekiplerinin kar kürüme çalışmasına engel olduğu öğrenildi.

Sürücüler,  Denizli'nin Çameli ilçesine gitmek için Fethiye'den yola çıktıklarını, kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanan yolun uzun süredir açılmasını beklediklerini söyledi. Karayolunun Denizli il sınırına kadar olan bölgesinin karayolları ekiplerinin yaptığı çalışmayla açıldığını sürücüler, "Tuzla Beli mevkisine kadar rahatça geldik. Ancak, buradan sonra yolda herhangi bir çalışma yapılmadığı için karayolları ekiplerini bekliyoruz. İnşallah kısa sürede açılır da yolumuza devam ederiz. Fethiye ve çevre ilçelerden Çameli’ne ulaşmak istiyorduk. Ancak 20-25 santimetre’yi bulan kar nedeniyle ulaşamadık. Geri dönmek zorunda kalıyoruz” dediler.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.