Fethiye Belediyspor namağlup şampiyon

Türkiye Basketbol Federasyonu Muğla Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'ne iddialı başlayan Fethiye Belediyespor Yıldız Erkek Basketbol Takımı namağlup şampiyon oldu.Grup maçlarına yenilgisiz bitiren ekip, 13 Şubat'ta oynadığı yarı...

Fethiye Belediyspor namağlup şampiyon

Türkiye Basketbol Federasyonu Muğla Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'ne iddialı başlayan Fethiye Belediyespor Yıldız Erkek Basketbol Takımı namağlup şampiyon oldu.

Grup maçlarına yenilgisiz bitiren ekip, 13 Şubat'ta oynadığı yarı finalde Bodrumspor'u, 14 Şubat'ta yapılan finalde ise Bodrum Fener Ege Spor Kulübü'nü yenerek Muğla Şampiyonu oldu. Genç ekip 8-12 Mart 2016 tarihleri arasında Uşak'ta yapılacak olan bölge şampiyonasında Muğla İli'ni temsil edecek.

Bölge şampiyonasına ara vermeden hazırlanmaya başlayan ekibin antrenörü Ahmet Fevzi Özlen, hedeflerinin bölge şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılmak olduğunu açıkladı. Sezona takımın yıldız erkekler kategorisinde olmasına rağmen, gençler liginde de müsabakalara sokarak tecrübe ve deneyim sağlamayı amaçladıklarını belirten Özlen, bunun sonucunda elde edilen il şampiyonluğunun tesadüf olmadığını belirtti.

2000-2001 doğumlu gençlerden oluşan oyuncularının sezon boyunca gösterdikleri azim ve hırsı için takdir ettiğini söyleyen Özlen, sporcuların velilerine de gençleri her alanda örnek çocuklar yetiştirdikleri için ve takıma desteklerini hiç bir zaman esirgemedikleri için teşekkür etti.

Fethiye'ye daha büyük başarılar getirebilmek için takım olarak daha çok çalışacaklarını belirten Ahmet Fevzi Özlen; "Takımı her antrenmanda yalnız bırakmayarak yardımcı olan Fethiye Belediyespor eski oyuncularından Burak Aydınalp, Devrim Deniz Şimşek, Bora Türkoğlu ve Nejat Tekin'e, deplasmanlarda takımı hiç bir zaman yalnız bırakmayan oyuncu velileri ile basketbol sevdalısı olan Osman Özer, Orçun Sabancı'ya da özel bir teşekkür ediyorum. Tabi ki Fethiye'de basketbolun bu seviyede oynanmasının mimarı olan Çetin Hakan Kaya'nın açtığı yoldan gidiyoruz. Ve bu imkanları sağlayarak takımın oluşmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Behçet Saatcı'ya ve bir dediğimizi iki etmeyen ve bize anlamda yürekten desteğini hissettiren Kulüp Başkanımız Mustafa Ferizcan'a sonsuz teşekkür ediyoruz. Eğer imkan verilirse Fethiyeli gençlerin neler yapabileceğini hep birlikte görüyoruz. Takımıma güveniyorum ve Fethiyemize, Fethiyemizin yetiştirdiği oyuncularla daha da büyük başarılar kazandıracağımıza inancım tam"  dedi.

Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferizcan ise, Fethiye Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı'nın Muğla Şampiyonu olmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti. İki gün boyunca karşılaşmaları takip ettiğini vurgulayan Ferizcan; “Takımımızın mücadelesinden gurur duydum. Emeği geçen Ahmet hocam, sporcular ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğu maddi, manevi destekleriyle bizi destekleyen Başkanımız Behçet Saatcı’ya armağan ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 426 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.