Fethiye Belediyespor’da hedef şampiyonluk

Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı bu sene 3 farklı grupta turnuvalara katılıyor. Çalışmalarına aralıksız devam eden Belediyespor Voleybol Takımı’nda tek hedef var, o da tüm kulvarda şampiyonluk.Küçük kızlar, yıldız...

Fethiye Belediyespor’da hedef şampiyonluk

Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı bu sene 3 farklı grupta turnuvalara katılıyor. Çalışmalarına aralıksız devam eden Belediyespor Voleybol Takımı’nda tek hedef var, o da tüm kulvarda şampiyonluk.

Küçük kızlar, yıldız kızlar, küçük erkekler olmak üzere 3 farklı grupta turnuvaya katılmaya hazırlanan Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı hedefe kilitlenmiş durumda. Hedeflerinin başarılı bir yıl geçirmek ve sporcu gençler yetiştirmek olduğunu söyleyen Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Küçükaydın, bu haftayla birlikte maçların başlayacağını belirtti. Fethiye’yi iyi bir şekilde temsil etmek istediklerini ifade eden Küçükaydın, “Fethiye Belediyespor voleybol takımları olarak bu sene küçük kızlar, yıldız kızlar, küçük erkekler olarak müsabakalara katılıyoruz. Bu sene daha çok altyapı takımları olarak müsabakalara katılıp, yetiştirdiğimiz sporcularla yıldızlar, gençler daha sonra da büyükler kategorilerinde Fethiye Belediyespor olarak Fethiye’mizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.  Geniş bir sporcu kadromuz oldu. Velilerimiz, öğretmenlerimiz çocuklarını göndermekteler. Belediyespor olarak biz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz. Bu hafta sonu maçlarımız başlayacak. Küçük kızlar ve yıldız kızlar olarak bu hafta sonu başlıyoruz maçlarımıza. Cumartesi günü kendi sahamızda Muğla Büyükşehir Belediyespor ile pazar günü de Marmaris Belediyespor ile Marmaris'te maçımızı yapacağız. Ben bütün herkese sezonun hayırlısı olmasını diliyorum. Kendi sporcularıma diğer sporcularıma başarılar diliyorum. Amacımız Fethiye'mizi en iyi şekilde temsil etmektir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.