Fethiye Belediyespor şampiyon

Muğla Yaş Grubu Voleybol Erkekler Ligi’nde şampiyonluğu göğüsleyen taraf Fethiye Belediyespor oldu. Beşkaza Spor Kompleksi’nde oynanan final maçında Fethiye Belediyespor ile Fethiye Gsim SK karşılaştı. Aynı zamanda Fethiye...

Fethiye Belediyespor şampiyon

Muğla Yaş Grubu Voleybol Erkekler Ligi’nde şampiyonluğu göğüsleyen taraf Fethiye Belediyespor oldu. Beşkaza Spor Kompleksi’nde oynanan final maçında Fethiye Belediyespor ile Fethiye Gsim SK karşılaştı. Aynı zamanda Fethiye derbisi olan çekilmeli mücadelede gülen taraf Fethiye Belediyespor Kulübü oldu. Muğla Şampiyonu olan genç sporculara şampiyonluk kupası Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit tarafından takdim edildi.

Bu yıl iki grupta dörder takımın mücadele ettiği ligde grubunu 1. bitiren takımımız yarı finalde Muğla’da oynanan maçta A grubunu 2. bitiren Milas Belediyespor’u 3-0’la geçti ve finale yükseldi. Grubundan 2. çıkan Fethiye GsimSK. ise A grubu birincisini yenme başarısı göstererek finalde Fethiye Belediyespor’un rakibi oldu. Beşkaza Spor Kompleksi’ndeoynanan final maçında takımı Fethiye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yılmaz Cesur, Fethiye Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.Heyecan içinde geçen maçta Fethiye Belediyespor birinci seti 25-20, ikinci seti 25-23 ve son seti de 28-26 alarak oynadıkları tüm maçları 3-0 set vermeden ve namağlup olarak Muğla İl Şampiyonu oldu.  Belediyespor ilimizi 19-22 Mayıs tarihlerinde yapılacak bölge maçlarında temsil edecek.

Maçtan sonra duygularını aktaran Fethiye Belediyespor Voleybol Antrenörü Mustafa Küçükaydın, çok mutlu ve gururlu olduklarını, zor ve yorucu geçen bir sezonun ardından şampiyon olmalarının bütün bunlara değdiğini ve doğru yolda olduklarını görmenin kendilerine ekstra güç olarak döndüğünü kaydetti. Küçükaydın, “Geçen sezon sıfırdan bir takım oluşturduk ve şampiyon olduk. Bu yılda pekiştirdik. Bölge maçlarındada ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu çocuklarla Yıldızlar liginde de çok başarılı olduk ve averajla,  bir setle şampiyonluğu kaçırdık. 2000 ve 2001’li gençlerle mücadele ediyoruz. Önümüzdeki 5-6 sezona damga vuracak bir ekip oluşturduk. Alt yapılarımızda da 30-40 tane minik sporcumuz var. Fethiye’mizde voleybola ilgiyi epey arttırdık.  Gençlere, çocuklarımıza hatta büyüklerimize de veteran takımı da oluşturarak spor yapma olanağı sağladık. Hedefimiz önce bölgesel lig tecrübesi, sonra üst ligler. Fethiye’mize bu yakışır!” dedi.

Bu haber toplam 151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.