Fethiye Belediyesinin desteği sürüyor

Sadece yol, su ve çöp belediyeciliği yapmayan Fethiye Belediyesi sağlık ve eğitim kurumlarına destek olmaya devam ediyor.Fethiye Belediyesi tarafından Akıncı Özel Eğitim Okuluna park yapılmış ve okulun eksikleri giderilmişti....

Fethiye Belediyesinin desteği sürüyor

Sadece yol, su ve çöp belediyeciliği yapmayan Fethiye Belediyesi sağlık ve eğitim kurumlarına destek olmaya devam ediyor.

Fethiye Belediyesi tarafından Akıncı Özel Eğitim Okuluna park yapılmış ve okulun eksikleri giderilmişti. Okula yapılan parkın hızlı bir şekilde tamamlanmasından dolayı Akıncı Özel Eğitim Okulu yönetimi Başkan Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı’ya verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

Eğitim ve sağlık kurumlarına verdiği destekle bilinen Başkan Saatcı, Akıncı Özel Eğitim Okulunun eksiklerinin giderilmesiyle ilgili birçok çalışmanın talimatını vermişti. Okulda öğrencilerin boş vakitlerini geçirebileceği park alanı Fethiye Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde yapıldı. Park alanının hizmete girmesi ve okulun ön kısmı parke döşenmesiyle birlikte Okul heyeti Başkan Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saatcı, “Bizler görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Bizim her zaman dediğimiz bir olay var. Bizler özel veya resmi kurumlara desteği bir görev olarak biliyoruz. Bu bir insanlık görevi. Bu anlamda bizlere ziyaret gerçekleştiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Müesser Yılmaz ise, “Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunun ön kısmındaki parke döşemesi ve oyun parkının yapımında emeği geçen Başkanımıza teşekkür etmek için ziyaret gerçekleştirdik. Okul aile birliği adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.