Fethiye Belediyesi’nden eğitime destek

Fethiye Belediyesi, Kız Meslek Lisesi’ne yeni atölye binası kazandırıyor. 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılına yetişecek olan atölyede, öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim görmesi hedefleniyor.İnşaat halinde...

Fethiye Belediyesi’nden eğitime destek

Fethiye Belediyesi, Kız Meslek Lisesi’ne yeni atölye binası kazandırıyor. 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılına yetişecek olan atölyede, öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim görmesi hedefleniyor.

İnşaat halinde olan yeni atölye binasını gezen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, çalışmaların son safhaya geldiğini söyleyerek, okullardan gelen talepleri Belediye olarak emir telaki ettiklerini belirtti.

Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi’ne beraberinde İmar ve Şehircilik Müdürü Durcan Kaya ve Fen İşleri Müdürü Mete Karacadağ ile birlikte giden Başkan Saatcı, okulda süren çalışmaları inceledi. Neredeyse bitme aşamasına gelen okul atölyesinin içini gezen Saatcı, çalışmaların bu eğitim yılında bitirileceğini belirtti.

Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi okul Müdürü Yıldız Özeren, ilk önce Fethiye Evi gönülleri ile Fethiye’ye özgü yemeklerin yapılabilineceği bir atölyenin yapılmasıyla ilgili görüştüklerini söyledi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Müdüre hanım, Fethiye Evi Gönüllülerine böyle bir talepten bahsetmiş. Onlarda Durcan Beye gelmişler. Belediyemize okullardan bir talep geldi mi, emir telaki ediyoruz. Gerçekten de sezona yetişecek. Kendimizde inşaatçı olduğumuzdan dolayı eğitim sezonuna yetişeceğini biliyoruz.  Burası kız meslek lisemizin bir parçası olacak. Çocuklarımız burada hem eğitim alacaklar. Hem de uygulama yapacaklar. Burada  aynı zamanda yaptıklarını sergileyecekler. Bir eksiğin daha gidermenin keyfini yaşıyoruz. Durcan beye huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Fethiye Belediyesine okullardan bir talep geldi mi, yerine getirmeyi mükellef olarak görüyoruz. Bu da bize keyif veriyor. Bunu bir reklam aracı olarak kullanmıyorum. Bu bir ihtiyaç. Bunu yapıyor olmaktan da Allah var, keyif alıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.