“Fethiye Belediyesi’nde bir tane Pehlivan veya Saatcı bulamazsınız”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bir işletmenin açılış töreninde yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. İşletmenin hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileyen Başkan Saatcı, dükkanı büyük cesaret örneği göstererek...

“Fethiye Belediyesi’nde bir tane  Pehlivan veya Saatcı bulamazsınız”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bir işletmenin açılış töreninde yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. İşletmenin hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileyen Başkan Saatcı, dükkanı büyük cesaret örneği göstererek yeğenleri tarafından açıldığını söyledi. Ölüdeniz eski Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’ın da katıldığı açılış töreninde yeğenlerini göstererek konuşmasını sürdüren Saatcı, “15 yıldır Belediye Başkanıyım. Analık soyadım Pehlivan. Baba soyadım Saatcı. Fethiye Belediyesi’nde soyadı Pehlivan ve Saatcı olan bir tek adam bulamazsınız. Bizim çocuklarımız kendi işlerini kendileri görüyor. Başkalarının çocukları gibi davranmıyor” dedi.

Eşi Nesrin Saatcı ile birlikte katılan ve açılışta akrabalarıyla teker teker sohbet eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Waffle dükkânının Fethiye’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Saatcı, Ölüdeniz eski Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’ın da katıldığı törende, Fethiye Belediyesi’nde hiçbir zaman soy ismi Pehlivan ve Saatcı olan birisinin çalışmadığının altını çizdi. Başkan Saatcı yaptığı değerlendirmede, “Bunu siyaseten söylemiyorum. 15 yıldır Belediye Başkanıyım. Analık soyadım Pehlivan. Baba soyadım Saatcı. Fethiye Belediyesi’nde soyadı Pehlivan ve Saatcı olan bir tek adam bulamazsınız. Bizim çocuklarımız kendi işlerini kendileri görüyor. Başkalarının çocukları gibi davranmıyor. Bu çocuklar gelip bizden iş isteyebilirlerdi. Ama onlar iki kuzen bir araya geldi. Biz bir şey başarabiliriz diyerek, bu dükkanı açtılar. Kendilerini cesaretlerinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.