Fethiye Belediyesi yükseklere daha rahat yetişecek!

Fethiye Belediyesi tarafından bayramlarda bayrak asmak ve ağaç budama işlerinde kullanmak amacıyla vinç alındı. Başkan Behçet Saatcı, Belediye Binası önünde vinci inceledi. Başkan Saatcı, vincin alınması ile ilgili yaptığı...

Fethiye Belediyesi yükseklere daha rahat yetişecek!

Fethiye Belediyesi tarafından bayramlarda bayrak asmak ve ağaç budama işlerinde kullanmak amacıyla vinç alındı. Başkan Behçet Saatcı, Belediye Binası önünde vinci inceledi. Başkan Saatcı, vincin alınması ile ilgili yaptığı açıklamada, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin gerektiğinde yardımcı olmadığını ve vincin kimseye minnet etmemek için alındığını dile getirdi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, vincin alınması ile ilgili yaptığı açıklamada "Gayet güzel bir atasözü. Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış. Görev sürem bitene kadar söylemeye devam edeceğim. Saygıdeğer Fethiyeliler, tüm Türkiye'deki vatandaşlar, çok net bir şey ifade ediyorum. Türk belediyeciliğine, muvaffak olduğumuz saygıdeğer Fethiyelilere yada belediyeden hizmet alan her yere Büyükşehir yasasının bir nebze katkısı varsa ben hiç bir şey bilmiyorum. Fethiyelilerin bize vermiş oldukları desteklerle yaptırmış olduğumuz itfaiye binasının araçlarına bayrak astıramadık. Yok oradan izin alınacakmış da, yok buradan izin alınacakmış da,  biz de dedik ki Devlet Malzeme Ofisine müracaat edelim de hem bayrak asacak hem de Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün budamada kullanabileceği bir araç alalım. Bu araç da onun tezahürü. Sağ olsun arkadaşlarım başvurdular ve bu araç da geldi. Şimdiden sonra artık kimseye minnet etmeden bayramlarda bayrağımızı asacağız. Bunun dışında ben çok iyi hatırlıyorum bir trafik kazası olmuştu. Genç bir çocuğumuz çöp kamyonu altında kalmıştı ve o bölgenin yıkanması gerekiyordu. Oranın yıkanması için bile iftaiyeye söz geçiremedik de arkadaşlar başka şekilde yıkadılar. Yani bu iş bu nebzede. Mübarek üç ayların başında çok da olumsuz şeyler söylemek istemiyorum. Bizi bu aracı almaya iten nedenleri sizlerle paylaştım.Bu araç, sadece Fethiye değil civar bölgelere de ihtiyaç olduğunda hizmet edecek. İnşallah kazasız belasız kullanılsın, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.